Aktivni filteri

Sudocrem za svakodnevnu zaštitu kože 60g

Cena 468,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Sudocrem krema 60g za svakodnevnu zaštitu kože. Štiti, umiruje kožu i podržava regenerativnu funkciju kože. Specijalna hipoalergena formulacija čini Sudocrem jedinstvenim proizvodom koji štiti i umiruje crvenu i osetljivu kožu i efikasan je za druge probleme na koži, uključujući ispucalu i iritiranu kožu. Pogodan je za sve tipove kože i sve uzraste.

Nutritic Intense Riche dubinska obnavljajuća...

Cena 2.891,80 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Hranljiva krema koja pruža mnogo i intenzivno obnavlja gornje slojeve epidermisa. Inovacija MP-lipidi: nova generacija lipida sa dokazanim delovanje na sintezu hidrirajućih faktora, lipida i proteina koji su ključni u zaštiti kože i pružanju osećaja prijatnosti. Nudi udobnost, gipkost i umirenje. Namenjena za veoma suvu kožu i oslobađa bolan osećaj.

Toleriane Sensitive krema za lice 40ml

Cena 1.860,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prebiotička hidratantna nega koja smanjuje osetljivost kože. Kad je koža osetljiva, nužno je ne samo obnavljanje površinske barijere nego i očuvanje njene mikrobiotičke barijere – nevidljive barijere koja prirodno štiti kožu kako bi smanjila njenu osetljivost. To je uloga prebiotika. La Roche-Posay Toleriane Sensitive krema za lice hidrira, umiruje. štiti. Pogodno i za bebe.

Proizvod dodat za upoređivanje