Delovanje:
Super Collagen Anti-Age shots - mezoterapija u bočici, podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela antiage preparat! Dodatak ishrani sadrži najmoćniju kombinaciju anti ageing sastojaka koji se koriste za očuvanje mladosti. Deluje efikasnije nego klasične kolagen tablete.

 

Kolagen je bez sumnje najvažnija belančevina u ljudskom organizmu i odgovoran je za stanje kože, kose i noktiju, kao i regeneraciju povređenih delova kože. Korisiti za jačanje i regeneraciju kostiju mišića zglobova tetiva i ligamenata, a neophodan je za rast kose i noktiju, kao i za obnavljanje vezivnog tkiva. Takođe, kolagen je glavni strukturalni protein u organizmu i učestvuje u izgradnji i zaštiti kostiju i brojnih drugih organa.

 

Super Collagen Anti-Age Shots deluje tako što:

- Usporava proces starenja kože
- Zadržava mladalački izgled i smanjuje bore do 38% za mesec dana
- Kontinuiranom upotrebom bore se mogu smanjiti do čak 67%
- Poboljšava tonus kože - Ublažava postojeće bore i sprečava nastanak novih
- Hidrira kožu
- Čini ten blistavim i sjajnim
- Doprinosi detoksikaciji
- Popravlja opšte stanje kože
- Može da stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna

 

Način primene:
Super Collagen Anti-Age Shots su bočice kolagena koje su odmah spremne za upotrebu, a zbog svog praktičnog pakovanja se mogu konzumirati bilo kad i bilo gde. Možete ih konzumirati pre jela i bez bojazni da li će uticati na stanje šećera u vašem organizmu.

 

Super Collagen Anti-Age Shots ne sadrži šećer, iako je najukusniji anti-ageing preparat na tržištu. Odlikuje ga sladak ukus španske pomorandže koji ne dolazi iz šećera, već od prirodne slatkoće iz koncentrovanog soka pomoranže. Super Collagen Anti-Age Shots ne mogu biti zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. U medicinske svrhe se konzumira onoliko puta dnevno koliko vam lekar preporuči. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

U sastav Super Collagena ulaze hidrolizovani kolagen (oblik kolagena tipa I), hijaluronska kiselina, koenzim Q10, vitamin C, vitamin E i ekstrakt nara, a svaki od tih sastojaka igra značajnu ulogu u očuvanju mladosti, mladalačkog izgleda i funkcija organizma.

 

Pakovanje: 14 bočica po 25ml

005680010830

Pregled

Napišite vaš komentar

Super Collagen Anti-age shots 14 x 25ml

Mezoterapija u bočici koja podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela. Antiage preparat!

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje