• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Lysol sprej za dezinfekciju (Crisp Linen) 400ml

Delovanje:

Univerzalan sprej može da se primenjuje na tvrdim površinama kao što su toaleti, kuhinjske ploče, kante za smeće, sudopere, kade za kupanje, tuševi, WC školjke, slavine, tuš zavese, površine zamrzivača, kvake na vratima, kante za pelene, telefoni, dečji kreveti, stolovi za presvlačenje, keramičke pločice, visoke stolice, kolica, sedišta u automobilima za decu, meke površine, jastuci, tapete, rančevi, kreveti za kućne ljubimce te mekane površine kao što su sofe, dušeci, cipele i ulošci. Pažljivo sledite uputstva za upotrebu. Jednostavan i praktičan sprej za dezinfekciju. Nije potrebno brisanje. Uklanja neugodne mirise. Osigurava miris svežine u vašem domu. Lysol sprej za dezinfekciju površina dokazano uklanja sledeće bakterije, gljivice i viruse**:

 

BAKTERIJE: Staphylococcus aureus, Methicillin Resistant Staphylococcus aureus (MRSA), Escherichia coli, Salmonelia Choleraesuis, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae.

 

GLJIVICE: Aspergillus niger, Candida albicans.

 

VIRUSE NA TVRDIM NEPOROZNIM POVRŠINAMA: SARS-CoV-2, Influenca virus tip A/tip B, Rinovirus tip 39, Rotavirus soj WA, Poliovirus tip 1, Adenovirusi tip 2, Herpes simplex virus tip 1 i tip 2, Hepatitis A virus, Respiratorni sincicijski virus (RSV), Norovirus (Feline calicivirus).

 

Način upotrebe:

Proizvod dobro protresti pa na prethodno očišćenu površinu, sa udaljenosti 15-20cm od površine, poprskati proizvod dok celu površinu ne prekrijete proizvodom. Nemojte natapati tkaninu ako proizvod koristite na mekanim površinama. Ostavite da se osuši na vazduhu. Nije potrebno brisati osim površina koje dolaze u kontakt sa hranom. Za efikasno uklanjanje bakterija ostavite najmanje 10 minuta, za efikasno uklanjanje gljivica 15 minuta, za efikasno uklanjanje virusa ostaviti da deluje 10 minuta, dok je za virus SARS-Cov-2 efikasnost dokazana i nakon samo 1 minuta. Pre upotrebe proizvod uvek testirajte a neprimetnom mestu kako biste proverili da li odgovara toj površini. Ne koristite na koži, poliranom drvu, obojenim površinama ili akrilnoj plastici. Nemojte ostavljati da dugotrajno deluje na aluminijumu. NIJE ZA LIČNU UPOTREBU.

 

Odlaganje sadržaja proizvoda: Koristite alate otporne na varničenje i opremu koja sadrži zaštitu od eksplozije. Ako je proizvod rastvorljiv u vodi, razredite ga vodom i obrišite. Alternativno, ili ako je proizvod nerastvorljiv u vodi, apsorbujte ga sa inertnim suvim materijalom i odložite na mesto predviđeno za odlaganje otpada u skladu sa nacionalnim propisima.

 

Odlaganje ambalaže proizvoda: Odlaganje samo prazne ambalaže. Odložiti na za to predviđena mesta u skladu sa nacionalnim propisima.

 

Veoma zapaljiv aerosol. Posuda pod pritiskom: može se rasprsnuti, ako se zagreva. Dovodi do jake iritacije oka. Ako je potreban medicinski savet, sa sobom poneti ambalažu ili etiketu proizvoda. Čuvati van domašaja dece. Držati dalje od toplote, vrućih površina, varnica, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Ne prskati na otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne probijati, niti paliti, čak ni nakon upotrebe. Oprati ruke detaljno nakon rukovanja. Nositi zaštitu za oči.

 

AKO DOSPE U OČI: Pažljivo isprati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktna sočiva, ukoliko postoje i ukoliko je to moguće učiniti. Ako iritacija oka ne prolazi potražiti medicinski savet/posmatranje.

 

Zaštititi od sunčeve svetlosti. Ne izlagati temperaturama višim od 50C.

 

*prilikom poštovanja navedenog uputstva za upotrebu.

**hemijskim uništavanjem mikroogranizama koji su navedeni na etiketi proizvoda.

 

Sastav:

Na 100g proizvoda: aktivne supstance Etanol 58,0g/100g i 0,1g/100g Kvatemema amonijum jedinjenja, benzil-C12-18-alkidimetil, hloridi sa 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on 1,1 dioksid (1:1), miris. Detaljnije informacije o sastojcima: www.rbeuroinfo.com.

 

Pakovanje: 400ml

005680010763

Pregled

Napišite vaš komentar

Lysol sprej za dezinfekciju (Crisp Linen) 400ml

Lysol sprej za dezinfekciju površina je vrsta biocidnog proizvoda PT2 i PT4 koji ubija viruse uzročnike prehlade i gripa* i virus koji uzrokuje bolest COVID-19*. Efikasan 99.9% protiv bakterija, gljivica i inaktivira viruse. Efikasan u suzbijanju ciljnih organizama koji mogu da izazovu bolesti uzrokovane virusima, bakterij ama i gljivicama.**

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje