• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Shiseido Protective Lip Conditioner SPF10 4g - 1
    Shiseido Protective Lip Conditioner SPF10 4g - 2

Delovanje:
Shiseido Essentials zaštitni balzam za usne SPF10 je dnevna zaštita za zaštitu usana od oštećenja od sunca i spoljašnjih agresija, kao i za pružanje udobnosti i hidratacije suvim usnama. Njegova kremasta i udobna tekstura odmah pruža vašim usnama mekan i gladak osećaj. Hijaluronska kiselina nudi intenzivnu moć hidratacije, kako bi značajno poboljšao izgled i osećaj suvih usana. Pored toga, vitamin E je antioksidant koji štiti kožu od slobodnih radikala i ima emolijentna svojstva. Jednako važno, UV zaštita štiti nežnu kožu usana od oštećenja od sunca i preranog starenja.

 

Moćni sastojci su u kombinaciji sa izuzetnom tehnologijom za postizanje najboljih rezultata. Ovaj ruž je razvijen sa ekskluzivnom tehnologijom Shiseido pudera kako bi pružio trenutne rezultate ulepšavanja. Nakon nanošenja balzama, usne izgledaju znatno blistavije i ujednačenijeg tona. Koristite ga zajedno sa rutinom nege kože da biste postigli nahranjene i hidratizovane usne i nanesite pre nego što nanesete ruž za usne kako biste garantovali udobno nošenje tokom celog dana.

 

Hijaluronska kiselina obezbeđuje vlagu i dugotrajnu hidrataciju. Vitamin E je antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala, a ima i emolijentna svojstva.

 

Način upotrebe:
Dodajte Shiseido Essentials zaštitni balzam za usne SPF10 u svoju jutarnju rutinu nege kože kako biste odgovorili na potrebe suvih usana i sprečili starenje. Nanesite ga direktno na usne, pre nanošenja karmina ili ga koristite samostalno da poboljšate prirodni ton i sjaj usana.

 

Proizvodi za zaštitu od sunca ne nude 100% zaštite, čak i dok koristite preparat za zaštitu od sunca jer on ne nudi 100% zaštite. Prekomerno izlaganje suncu je ozbiljna pretnja po zdravlje.

 

Sastav:
HYDROGENATED POLYISOBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, POLYETHYLENE, PHENOXYETHANOL, MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), MICROCRYSTALLINE WAX(CERA MICROCRISTALLINA/CIRE MICROCRISTALLINE), BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE, BHT, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, [+/-(may contain/peut contenir)IRON OXIDES (CI 77491), CARMINE (CI 75470), IRON OXIDES (CI 77499), RED 7 LAKE (CI 15850), RED 6 (CI 15850), BLUE 1 LAKE (CI 42090)].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 4g

005680011142

Pregled

Napišite vaš komentar

Protective Lip Conditioner SPF10 4g

Shiseido Essentials Protective Lip Conditioner SPF10 je hidratantni i hranljivi balzam za usne koji štiti i ulepšava usne, pružajući udobnost. Balzam za svakodnevnu negu usana, koji svojim koncentrisanim, hidratantnim i emolijentnim svojstvima pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda usana i istovremeno pruža efikasnu zaštitu od UVA/UVB zraka.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje