Spisak proizvoda po brendu Sisley

Black Rose Cream Mask 60ml

Cena 21.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Krem maska koja je posebno formulisana da trenutno pomogne da ten izgleda mladalačkije i energičnije. Krem maska crne ruže nudi koži izgled "trenutne mladosti". Bogat sastojcima protiv starenja (crna ruža, padina pavonica i ekstrakti čašice Alkekengi), odmah deluje na smanjenje znakova umora i čini kožu mlađom i energičnom.

Black Rose Eye Contour Fluid 14ml

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Osvežavajući fluid za područje oko očiju sa izuzetnim revitalizirajućim učinkom, čini da oči budu kao da su zaglađene, budne i osvetljene u jednom potezu. Fluid za konture očiju Black Rose je koncentracija simboličnih ključnih sastojaka iz kolekcije Sisley Black Rose. U jednom potezu područje oko očiju izgleda osvetljeno, energično, zaglađeno i revitalizovano.

Black Rose Skin Infusion Cream 50ml

Cena 27.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sva snaga ekstrakta crne ruže u srcu izuzetne teksture. Infuziona krema za kožu od crne ruže je savršena svakodnevna nega kože za stvaranje napunjenog i blistavog tena. Zasnovana je na tri osnove Sisley Black Rose linije za još veću efikasnost i zadovoljstvo: luksuzna tekstura, delikatan miris koji izaziva zavisnost i vidljiva dejstva koja poboljšavaju mladost.

Restorative Body Cream 200ml

Cena 20.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Intenzivno hidratantna nega kože koja podržava optimalnu hidrataciju i umiruje osećaj nelagodnosti. Restorativna krema za telo pruža hidratantne prednosti za održavanje trajne vlage u koži. Bogata emolijentnim i umirujućim sastojcima, formula smiruje osećaj nelagodnosti i stvara vidljivo mekšu, podatniju kožu.

Proizvod dodat za upoređivanje