Delovanje:
Proslavljajući 120 godina stručnosti i inovacija u brijanju, Gillette predstavlja liniju nazvanu po svom osnivaču "King C. Gillette". Atraktivan dizajn ovog brijača nadahnut je nasleđem i osvežen za modernog muškarca. Njegovu hromiranu dršku nadopunjuju platinom presvučene oštrice s dve ivice. Zahvaljujući zatvorenoj konstrukciji koja osigurava preciznost, ovaj King C. Gillette brijač je izvrstan ne samo za brijanje, već i za oblikovanje brkova, zalizaka i brade te izradu preciznih linija. Double Edge brijač nadahnut je dizajnom koji je proslavio Gillette kao marku.

 

Način upotrebe:
Na vlažno lice, odnosno bradu, naneti penu ili gel za brijanje. Nežnim pokretima oblikovati bradu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
METAL, OŠTRICE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680013501

Pregled

Napišite vaš komentar

Double Edge Safety Razor (brijač)

Drška od prohroma i 5 zamenjivih žileta. Brijač sa zaštićenom oštricom dvostrukih ivica. Dugotrajne oštrice od nerđajućeg čelika, presvučene platinom. Za precizno brijanje i uređivanje brade, brkova i zalizaka.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje