Delovanje:
Četka daje kosi potpunu lepotu zahvaljujući kombinaciji dlake divlje svinje i gipkih čekinja, dizajniranih za kožu glave i vlakna kose. Dlaka divlje svinje pruža nežno raspetljavanje, dok mekane čekinje pomažu u stimulaciji kože glave. Redovna upotreba može ukloniti nečistoće i odmah otkriti sjaj i sjaj kose. Kosa je raspetljana, meka i sjajna.

 

Način upotrebe:
Jedan minut dva puta dnevno, ujutru i uveče, nežno i lagano počnite sa krajevima i postepeno napredujte do korena. Sa glavom nadole, četkajte od vrata do čela, zatim od bokova do vrha lobanje. Završite češljanjem od čela do vrata.

 

Sastav:
Dlaka divlje svinje pruža nežno raspetljavanje. Podatne čekinje pomažu u stimulaciji kože glave.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 1 komad

005680011493

Pregled

Napišite vaš komentar

Hair Rituel by Sisley The Brush (četka za kosu)

Zahvaljujući kombinaciji dlake divlje svinje i gipkih vlakana, ova četka pruža nežno raspetljavanje, za meku i lepu kosu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje