Delovanje:
Ovaj tretman sadrži balans antioksidansa košihikari pirinča i salicilne kiseline za smanjenje i sprečavanje pojave nesavršenosti dok ima providnu završnu obradu, čineći ležernu svakodnevnu upotrebu lakom i bez brige.

 

Ključne prednosti proizvoda:

- 14% manje vidljivih fleka za samo 1 nedelju*

- lagana vodenasta tekstura brzo se upija u kožu

- formula za hlađenje bogata vodom može se koristiti preko šminke bez izazivanja preteranog isušivanja

 

Smanjuje količinu fleka i zamagljuje upalne fleke za samo 1 nedelju*. Ova nežna formula je pomogla u smanjenju tragova nakon mrlja i crvenila efikasnije od drugih sličnih proizvoda koje su korisnici do sada isprobali**.

 

*Klinička vizuelna procena na 21 ženi.

**Testiranje sprovedeno u Rumuniji na 101 ženi uzrasta 18-30 godina.

Izvor: Shiseido.

 

Shiseido se trudi se da proizvodi budu čisti, zbog čega kažu “ne” neželjenim sastojcima. Waso se bavi osnovama, fokusirajući se na maksimiziranje prednosti onoga što je dokazano da funkcioniše, kao i davanje prioriteta reciklaži i recikliranju kao cilju minimiziranja otpada. Na primer, Shiseido koristi obnovljenu vodu iz proizvodnje soka od jabuke kako bi smanjio ukupnu potrošnju vode. Ujedno, Shiseido radi zajedno sa poljoprivrednicima na pomoći u revitalizaciji lokalne ekonomije.

 

Waso je poštena nega kože koja donosi lokalne japanske super sastojke direktno sa farme, na vaše lice. To je inovativna moć japanskih botaničkih preparata koja je iskorišćena da podstakne prelepo zdravu kožu bez brige. Kombinovanom snagom nauke i prirode, Waso je u stanju da stvori uzbudljive, čiste i održive proizvode koji efikasno deluju na fundamentalno poboljšanje stanja kože i otkrivaju iskrenu prirodnu lepotu u svima.

 

Način upotrebe:
Uveče, kao poslednji korak u rutini nege kože, nanesite jednu malu kap veličine badema na prste, nežno zagladite lice i ostavite da deluje preko noći. Za bolje rezultate, preporučujemo da koristite dva puta nedeljno kako biste podržali zdravu kožu.

 

Poklopac sadrži prirodne materijale koji vremenom mogu promeniti boju/teksturu. Ovo ne utiče na kvalitet proizvoda. Obrišite tečnost ili prljavštinu sa poklopca i čuvajte na suvom mestu. Obrišite otvor pakovanja i čvrsto vratite poklopac nakon upotrebe. Čuvati dalje od direktne sunčeve svetlosti i visokih temperatura. Držati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, dobro isperite oči vodom.

 

Sastav:
WATER(AQUA/EAU),BUTYLENE GLYCOL,DIPROPYLENE GLYCOL,DIMETHICONE,PEG-6,PEG-32,PEG-240/HDI COPOLYMER BIS-DECYLTETRADECETH-20 ETHER,GLYCERIN,ERYTHRITOL,ISOSTEARYL ALCOHOL,SALICYLIC ACID,PHENOXYETHANOL,CARBOMER,POTASSIUM HYDROXIDE,PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER,DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE,SODIUM METAPHOSPHATE,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,PAEONIA ALBIFLORA ROOT EXTRACT,HYDROLYZED RICE EXTRACT,CITRUS DEPRESSA PEEL EXTRACT,BHT,BENZOIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011338

Pregled

Ocena 

Satenska obloga kože lica

Prezadovoljna,meka koža,osvežava, prikriva flekice vredi za sve pare

Napišite vaš komentar

Waso Koshirice Calming Spot Treatment 20ml

Nežan tretman koji ne isušuje kožu i ne sadrži alkohol koji smiruje izgled fleka. Shiseido se fokusira na brige generacije Z (Gen-Z), gde je kreirao spot tretman koji je nežan, ne isušuje i ne sadrži alkohol, a da bi pomogao da se umiri izgled fleka i da ljudima pruži mir da uživaju u koži u kojoj se nalaze.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje