Apothecary svojim kupcima nudi mogućnost prijema obaveštenja o vremenu isporuke kupljenih proizvoda. Ovaj tip obaveštenja je besplatan i, kako bismo bili sigurni da su kupci dobili obaveštenje, distribuira se preko standardne SMS poruke ili preko Viber aplikacije.

 

 

SMS obaveštenje o isporuci biće poslato na dan kada kupac može da očekuje isporuku pošiljke na navedenu adresu. Ovakva poruka donosi informaciju o vremenu isporuke paketa i sadrži jedinstveni kôd za identifikaciju porudžbine.

 

Poruka sa obaveštenjem će stići od PostExpressa, odnosno Pošte Srbije, ili kurirske službe CityExpress koji inače i vrše isporuku paketa koje Apothecary šalje. Pošta Srbije i CityExpress će prvo poslati poruku preko Vibera, a u slučaju da prijem poruke nije omogućen, jer mobilni telefon korisnika nije na internet mreži ili korisnik nema instaliranu Viber aplikaciju, informacije o pošiljci i njenom statusu dobijaće se u okviru standardne SMS poruke.

 

Besplatna usluga SMS obaveštenje o isporuci je dostupna za korisnike svih mobilnih mreža iz Srbije, kao što su A1, MTS i Yettel.

 

Upotreba Viber aplikacije zahteva pristup internetu, a čije se tarifiranje vrši po cenovniku usluga odabranog mobilnog operatora.

Proizvod dodat za upoređivanje