Delovanje:
Pharmaline Atopic roll on sadrži sastojke kao što su aloe vera, omega 3 i 6 masne kiseline i 10% uree koji neguju osetljivu kožu ispod pazuha. Ne sadrži supstance koje mogu da izazovu iritacije. Pogodan je čak i za osetljivu kožu jer je napravljen bez alkohola.

 

Ovaj roll on održava svežinu tokom celog dana. Pharmaline Atopic roll on je potpuno neškodljiv za upotrebu. Ne sadrži paraben, silikone, ftalate, deterdženate, alkalne sapune. Napravljen je i bez veštačkih boja koje se koriste u kozmetičkoj industriji.

 

Način upotrebe:
Da biste otvorili dezodorans možete povući poklopac na gore. Roll on se primenjuje ispod pazuha na uobičajeni način, ili kako je prikazano na pakovanju. Proizvod se ne može uspešno korisiti za druge delove tela..

 

Sastav:
Sastojci ovog roll ona imaju blaga svojstva i mogu da deluju negujuće i umirujuće. Osnovne supstance u sastavu su testirane i mogu da ih koriste sve osobe. Ne koristiti roll on ako ste preosetljivi na neku od supstanci iz sastava. navedenog na deklaraciji.

 

Imajte na umu da se liste sastojaka mogu s vremena na vreme menjati ili menjati. Pogledajte najnoviju listu sastojaka na listi sastojaka na paketu proizvoda koji ste dobili.

 

Pakovanje: 50+25ml

005680010860

Pregled

Napišite vaš komentar

Atopic Roll on 50ml

Inovativna formula bez aluminijum hlorida. Ova formula sa fiziološkim pH 5.5 sadrži prirodan mineral Alum i supstance visokog farmaceutskog kvaliteta koje sprečavaju znojenje i pojavu neprijatnog mirisa. Ovaj roll on dezodorans možete korisiti u svakom trenutku kada želite da se osvežite i kada želite da sprečite pojavu znoja ispod pazuha. Dezodorans ima blagi sastav koji je pogodan za negu kože i koji se slaže se neutalnim pH 5.5.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje