Delovanje:
Lagani sprej za podešavanje produžava habanje šminke, dok ujedno vlaži kožu lica i blokira štetne zagađivače.

 

Formula koja se ne lepi obezbeđuje dugotrajno držanje šminke, čak i kada se suočite sa toplotom i vlagom, tako da šminka izgleda tek nanesena od jutra do mraka. Fix' Make-Up je obogaćen aloe verom i alantoinom za trenutnu hidrataciju i umirivanje kože lica, a sadrži i Clarinsov ekskluzivni kompleks protiv zagađenja za borbu protiv efekata zagađenja i slobodnih radikala.

 

Delikatno namirisan organskom ružinom vodicom i tonirajućim ekstraktom grejpfruta.

 

Prednosti proizvoda:

- postavlja šminku i pruža dugotrajno držanje

- osvežava, umiruje i vlaži

- formula bez ulja

- Clarinsov biljni kompleks protiv zagađivanja pomaže u zaštiti kože od unutrašnjih i spoljašnjih zagađivača

 

Fix' Make-Up je šminka napravljena za kožu. Razvijen sa istom stručnošću kao i Clarinsova nega kože, koristi se ista snaga najmoćnijih biljnih ekstrakata za šminku koja pruža istinske prednosti nege kože lica.

 

Način upotrebe:
Za prirodan, vlažan izgled prskajte na lice nakon nanošenja pudera. Za uglađeniji, mat izgled prskajte na lice direktno preko pudera, a zatim nanesite puder.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, SUCROSE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, PHENOXYETHANOL, PHENETHYL ALCOHOL, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, CITRONELLOL, GERANIOL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID [M2777A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011288

Pregled

Napišite vaš komentar

Fix' Make-Up 50ml

Osvežavajući sprej za učvršćivanje šminke obezbeđuje dugotrajno nošenje šminke, dok vlaži kožu i uklanja zagađivače.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje