Delovanje:
BioTechUSA Sleep kapsule pospešuju proizvodnju melatonina. Melatonin je prirodni hormon koji reguliše san, a proizvodi ga epifiza koja se nalazi u središtu mozga. Melatonin kontroliše pospanost noću. Njegovu proizvodnju može sprečiti prirodno ili veštačko svetlo, kao i stres. Većini odraslih ljudi je potrebno od 6 do 9 sati sna noću; i premalo i previše sna može izazvati umor tokom dana.

 

Dejstvo ovog prozvoda bazira se na svojstvima tri aktivna sastojka koja se nalaze u njegovom sastavu: L-triptofan, esencijalna, najmanje rasprostranjena proteinska aminokiselina koja ima razne funkcije u organizu, između ostalih i kao prekursor neurotransmitera serotonina, hormona melatonina kao i vitamin B3. Zahvaljujući ovim ulogama u organizmu L-triptofan može da ima dejstvo antidepresiva, može da ublažava simptome PMS-a i da deluje uspavljujuće.

 

Ekstrakt ploda višnje zahvaljujući fenolnim komponentama poboljšava kvalitet sna i pomaže kod nesanice. Ekstrakt biljke povratić (Tanacetum parthenium) ili vratić kako se još naziva, originalno potiče iz jugoistočne Evrope, ali se danas gaji po celoj Evropi, Australiji i Severnoj Americi. U tradicionalnoj medicini je dobro poznata biljka, a koristi se kod migrena, artritisa, reumatskih bolesti i alergija. Takođe koristi se i kod digestivnih i ginekoloških problema, eksterno za ispiranje rana, kao antiseptik nakon stomatoloških intervencija i kao sredstvo za smirenje.

 

Kao i svi proizvodi BioTechUSA, i Sleep se sastoji od sigurnih i pažljivo odabranih sastojaka. Dodatak ishrani u kapsulama L-triptofanom i biljnim ekstraktima.

 

Način upotrebe:
Popiti 2 kapsule sat vremena pre odlaska na spavanje uz čašu vode.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Osobe koje boluju od neke hronične ili akutne bolesti ili koriste bilo koju terapiju pre upotrebe treba da konsultuju lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta.

 

Informacije o alergenima: Proizvedeno u pogonu u kom se prerađuju mleko, jaja, gluten, soja, sumpor dioksid, školjkaši, i ostali mekušci i jezgrasto voće.

 

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na hladnom i suvom mestu. Nakon otvaranja ne uklanjati kesicu adsorbera vlage. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Ekstrakt ploda višnje (Prunus cerasus) 10:1, ekstrakt herbe povratića (Tanacetum parthenium) 10:1, L-triptofan, kapsula [želatin, sredstvo za glaziranje (šelak), boja (gvožđe oksidi i hidroksidi), regulator kiselosti (amonijum-hidroksid, kalijum hidroksid)], sredstvo za povećanje zapremine (kalcijum-fosfat), sredstva protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid, magnezijumove soli masnih kiselina).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60 kapsula

005680011153

Pregled

Napišite vaš komentar

Sleep 60 kapsula

Efikasni dodatak ishrani koji na prirodan način popravlja kvalitet sna i ublažava simptome nesanice. Pospešuje proizvodnju melatonina. 300 mg L-triptofana po porciji. Dodatak biljnih ekstrakata.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje