Delovanje:
Poput čarobnog štapića, olovka Touche Eclat trenutno osvetljava, zaglađuje i usavršava vaš ten prirodnim, blistavim završnim slojem. Istaknite svoje najbolje karakteristike bez ikakvog svetlucanja ili sjaja.
Lagani pigmenti u Touche Eclat besprekorno se mešaju sa zdravim, prirodnim sjajem. To je vaša koža, ali bolja! Nikada nemojte preterivati.
Osvetljava ten u borbi protiv tuposti, umora i unosi svetlost u lice. Omogućava glatke i podignute bore i podiže linije na licu bez naboravanja. Usavršava šminku, usnama daje prirodnu gustoću i briše tragove grudvica maskare, ispadanje senki ili razmazanog ruža.
Pokrivenost: prozirna do srednja i može se graditi
Tip kože: za sve tipove kože (osetljiva, normalna, suva, kombinovana i masna)
Završna obrada: svetlosna i prirodna.

 

Način primene:
Nanesite na golu kožu ili preko šminke samo jednim klikom i stopite vrhovima prstiju, četkom ili sunđerom.
- Da biste razvedrili, koristite olovku niz most na nosu, kosti obrve, iznad obrve i na vrhovima obraza. Profesionalni savet: za jače osvetljenje pokušajte da koristite nijansu svetliju.
- Da biste zagladili, nanesite na linije osmeha, na čelo i na bradu. Profesionalni savet: koristite senku nijanse koja je blizu kože.
- Da biste usavršili i očistili greške, definišite ivice oko usta i očiju.
- Da biste posvetleli podočnjake, počnite sa korektorom sa potpunim pokrivanjem, a zatim koristite Touche Eclat u unutrašnjem uglu oka i u senci ispod.

 

Pakovanje: 2.5ml

005680010888

Pregled

Napišite vaš komentar

Touche Éclat (2 Luminous Ivory) 2.5ml

YSL Yves Saint Laurent Touche Éclat briše senke i tragove umora oko vaših očiju, osvetljava ten i čini da lice izgleda svežije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje