Delovanje:
Vitamin C ima važnu ulogu u brojnim telesnim funkcijama, uključujući proizvodnju kolagena, L-karnitina i nekih neurotransmitera. Pomaže metabolizam proteina i poboljšava apsorpciju kalcijuma, gvožđa i cinka. Vitamin C blagotvorno deluje na nervni i endokrini sistem, povećava izdržljivost. Liposomalna tehnologija štiti vitamin kroz sistem za varenje i transportuje ga u krvotok za apsorpciju u ćelijama. Dobijate sve prednosti vitamina C bez želudačnih tegoba.

 

Način upotrebe:

Jedna bočica dnevno.

 

Sastav:
Vitamin C u tečnom obliku.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje:
20 viola (bočica)

005680011000

Pregled

Napišite vaš komentar

Liposomalni vitamin C 1000

Jedini suplement na tržištu koji nudi ekskluzivnu formulaciju na bazi liposomalnog vitamina C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja. Preporučuje se odraslima koji žele da doprinesu normalnoj funkciji imunog sistema tokom sezonskih promena i perioda virusnih infekcija, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje