Delovanje:
Kolagen predstavlja bitan protein koji ulazi u sastav kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata u našem organizmu. Kolagen se kao i sve druge strukture u organizmu, troši i obnavlja. Međutim, zbog slabog dnevnog unošenja vitamina C koji pospešuje stvaranje kolagena u organizmu njegova regeneracija je usporena što izaziva niz negativnih efekata na vaše zdravlje.

 

Super Collagen+C se preporučuje se za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela (anti-age preparat), izgrađuje koštani matriks (kolagen obezbeđuje mehaničku čvrstinu kostiju), obnavlja vezivna tkiva i povećava elastičnost krvnih sudova (poboljšava cirkulaciju), ubrzava zarastanje rana, stvara čiste mišiće i potpomaže sagorevanje masti tokom sna, koriguje slabe, slomljene, razdvojene, raslojne i oštećene nokte, kod tankih dlaka daje masu i usporava opadanje kose, za redukovanje celulita (sinteza kolagenskih vlakana), kao i za redukovanje strija (formiranje kolagenske mreže).

 

Način primene:
1 x 2 tablete dnevno na prazan stomak (zbog maksimalne apsorpcije). Za optimalan efekat uzeti ga 30 minuta pre jela. Da bi se povećala apsorpcija i ugradnja kolagena, smanjiti unošenje mleka ili drugih proteinskih napitaka, jer mu smanjuju efekat. Može se koristiti sa vitaminskim preparatima.

 

Napomene:
Ne postoje sporedni efekti ili interakcije sa poznatim lekovima ili drugim supstancama. Za najbolje rezultate potrebna je terapija od 3 meseca dok su prvi efekti vidljivi već posle par nedelja. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ne može se koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Trudnice, doilje i osobe koje imaju neko oboljenje treba da sw konsultuju sa lekarom re upotrebe preparata.

 

Sastav:
Sastav jedne tablete čine kolagen 1g, vitamin C (kalcijum-askorbat) 20mg.

 

Pakovanje: 60 tableta

11008298

Pregled

Napišite vaš komentar

Super Collagen+C 60 tableta

Hidrolizovani kolagen tip 1 i 3 i vitamin C, tablete sa najvećom dozom kolagena na tržištu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje