Delovanje:
Formulisan na bazi magnezijum hlorida koji se brzo resorbuje preko kože sa dodatkom etarskih ulja crnog bibera, karanfilića i ljute papričice koji doprinose prijatnom osećaju opuštanja mišića i poboljšanju nervne provodljivosti. Gel ima antireumatsko i antiinflamatorno dejstvo. Koristi se za ublažavanje bolova i pojačavanje cirkulacije. Prilikom korišćenja javlja se blagi osećaj žarenja i hipermije (zagrevanje zbog pojačane cirkulacije na mestu aplikacije). Dobro se upija i ne ostavlja masan trag.

 

Magnezijum je esencijalni mineral, koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji nervnog sistema , normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju kao i normalnoj psihološkoj funkciji . Magnezijum pomaže u smanjenju nervne napetosti i stresa, glavobolje, razdražljivosti, anksioznosti i simptoma koji prate PMS. Doprinosi opuštanju mišića, smanjenju umora i ublažavanju grčeva i bolova. Mineral magnezijum doprinosi hidrirataciji kože i ublažavanju procesa starenja.

 

Transdermalna magnezijumska terapija aktuelna je za poboljšanje stanja sportskih povreda. Osim što opušta mišiće ona ih zalečuje. U ovu svrhu koristi se magnezijumovo ulje ili gel. Ono se najviše koristi za ublažavanje bolova. Zato je to odlično pomoćno sredstvo kod fibromialgije, grčeva u mišićima, artritisa, osteoporoze.

 

Način upotrebe:

Po potrebi namažite bolno mesto.

 

Sastav:
Magnezijum hlorid sa dodatkom etarskih ulja crnog bibera, karanfilića i ljute papričice.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje:
150ml

005680011004

Pregled

Napišite vaš komentar

Magnezijum Active gel 150ml

Magnezijum hlorid obogaćen ekstraktima crnog bibera, karanfilića i ljute papričice doprinosi opuštanju mišića, smanjenju umora i  ublažavanju grčeva i bolova.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje