Delovanje:
Izrazito suva koža dovodi do osećaja zatezanja, crvena je, gruba, peruta se i svrbi. Kada je koža suva, sposobnost da veže vodu i spreči njen gubitak joj je smanjena. Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree daje izrazito suvoj koži, koja je praćena svrabom i perutanjem, negu koja joj je potrebna.

 

Ova formulacija sadrži ureu, ceramide i ostale prirodne vlažeće faktore (PVF) koji vezuju vodu i jačaju prirodnu, zaštitnu barijernu funkciju kože kako bi sprečili dalji gubitak vlažnosti.

 

Klinički je dokazano da Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree trenutno ublažava, intenzivno hidrira plus 48h odlaže pojavu simptoma izrazito suve i grube kože. Koža je na dodir meka i elastična.

 

Pogodan za osobe sa kserozom, dijabetesom, psorijazom i pilarnom keratozom.

 

Kliničke i dermatološke studije Kliničke studije su pokazale veoma dobru efikasnost i podnošljivost, čak i na izrazito suvoj i oboleloj koži.

 

Glavni zaključci

Klinički rezultati ukazuju:

- Značajno smanjenje simptoma suve kože uz svakodnevnu primenu1

- Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree je pogodan za pacijente sa senilnom kserozom, dijabetesom, pilarnom keratozom i psorijazom2

 

1 - Lečenje kseroze topikalnim formulacijama koje sadrže gluko glicerol, prirodne vlažeće faktore i ceramid; Weber et al., JCAD 2012

2 - Podaci iz baze BDF.

 

Način upotrebe:
Pre nanošenja koža treba da bude čista i suva. Nežno utrljajte losion u kožu dok se u potpunosti ne upije. Nanesite losion onoliko puta koliko je potrebno.

 

Sastav:
Voda, Urea, Glycerin, Isopropyl Stearate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Glucoside, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Tapoica, Polyglyceryl-4 Diisostearate-Polyhydroxystearate-Sebacate, Carnitine, Cetearyl Alcohol, Ceramide NP, Arginine HCL, Sodium PCA, Histidine, Alanine, Citrulline, Lysine, Serine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Mannitol, Sucrose, Glutamic Acid, Threonine, Glycogen, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Arginine, PCA.

 

Ceramidi u ovoj formulaciji obnavljaju barijernu funkciju kože čime se smanjuje gubitak vlažnosti. Urea i ostali PVF vezuju vodu, dajući trenutno olakšanje suvoj i ogrubeloj koži, obezbeđujući uz to efekat hidratacije do 48 časova. Ceramid, urea i ostali PVF u Eucerin UreaRepair PLUS kremi za ruke sa 5% uree pobnavljaju barijernu funkciju kože, smanjuju gubitak vlažnosti i vezuju vodu.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 250ml

11009620

Pregled

Napišite vaš komentar

UreaRepair Plus Losion sa 10% uree 250ml

Trenutno ublažava plus 48h odlaže pojavu simptoma izrazito suve kože sklone svrabu i perutanju. Bez mirisa i boja. Brzo se upija. Ne ostavlja masne tragove. Pogodan za osobe sa kserozom, dijabetesom, psorijazom i pilarnom keratozom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje