Kreme za lice

Kreme za lice različitih namena poput hidratantne, dnevne ili noćne kreme, posle nanošenja ujednačavaju teksturu, vraćaju licu osvežen izgled, a pri tom dubinski hidriraju i umanjuju bore..

Aktivni filteri

Smart Clinical Repair™ Lifting Face + Neck...

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažna krema za lice i vrat vidno podiže i smanjuje izgled linija i bora. 100% pokazuje kožu lica i vrata koji izgledaju podignutije¹. Clinique Smart Clinical Repair™ Lifting Face + Neck krema vidno podiže kožu, smanjuje izgled linija i bora na licu i vratu, dok ujedno hidrira kožu. Dermatološki testirano. Bezbedno za osetljivu kožu. Testirano na alergije. 100% bez mirisa. Namenjeno za upotrebu za veoma suvu do suvu, suvu kombinovanu, kombinovanu masnu i masnu kožu lica. Krema je pogodna za kožu nakon tretmana intenzivnog pulsnog svetla (IPL)³.

MyClarins Pure-Reset Matifying Hydrating...

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Matirajući gel za mladalačku kožu koji pomaže da se vidno smanji sjaj i bori protiv nesavršenosti. Trenutni efekat upijanja. Ovaj matirajući gel za mladalačku kožu savršen je saveznik za masnu kožu lica sa nesavršenostima. Pomaže u izglađivanju teksture kože, vidljivom smanjenju sjaja i vidljivoj borbi protiv nesavršenosti. Formulisan sa kompleksom zdravih biljaka poput organske kokosove vode i organskim ekstraktom alpske ruže za zdrav sjaj. Obogaćen cvetnim kiselinama hibiskusa sabdarifa za glatku, jasniju, mat kožu lica, ovaj gel je svež i lagan, a nakon nanošenja ostavlja trenutnim mat efekat.

My Clarins Re-Boost Hydra-Energizing Cream 50ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Krema za mladalačku kožu koja pomaže da se razbudi i pojača hidratacija, kao i sjaj. Ova krema nudi svakodnevno povećanje energije i hidratacije za mladu, blistavu kožu. Formulisana je s kompleksom zdravih biljaka, kao što su organska kokosova voda i organski ekstrakt alpske ruže, koji se zajedno bore za zdravu blistavu kožu. My Clarins Re-Boost Hydra-Energizing krema namenjena je za kombinovanu, suvu, normalnu i masnu kožu lica.

Multi-Active Jour SPF15 [Niacinamide + Sea...

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Clarins niacinamidna krema za lice protiv starenja sa SPF-om radi na glađivanju kože lica, dok pojačava sjaj sa SPF15 kako bi zaštitila vašu kožu od oštećenja od sunca koja mogu izazvati prevremeno starenje kože. Obogaćena [Niacinamid + Sea Holly Extract], Clarins Multi-Active niacinamid krema za lice sa zaštitnim faktorom SPF15 je vaš svakodnevni pomoćnik kada je u pitanju borba protiv vidljivih znakova starenja kože lica, kao što su bore i loša tekstura kože.

Multi-Active Jour [Niacinamide + Sea Holly...

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Da li ste zauzeta žena u svojim 30-im godinama koja pati od suve kože? Da li biste želeli da možete da živite svojim životnim stilom u pokretu i da vam koža lica ne predstavlja problem? Otkrijte novu Clarins Multi-Active dnevna krema sa niacinamidom namenjenu za suvu kožu lica. Ova krema za zaglađivanje i pojačavanje sjaja obogaćena je [Niacinamidom + ekstraktom morske božikovine] kako bi vašoj koži pružila dnevnu dozu hidratacije i dobrote ujedno boreći se protiv starenja kože. Dnevna krema ima bogatu i udobnu teksturu.

Multi-Active Jour [Niacinamide + Sea Holly...

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hidratantna krema za lice koja cilja na prve vidljive znake starenja kako bi izgladila izgled bora, poboljšala izgled pora i ojačala barijeru vlage za zdrav sjaj. Namenjena za sve tipove kože lica. Ova niacinamidna hidratantna krema zaglađuje i pojačava sjaj kože lica, a savršena je za one s užurbanim rasporedom. Bilo da putujete, prisustvujete sastancima ili izlazite, Clarins Multi-Active dnevna krema sprečava pojavu stresa na vašoj koži lica ciljajući prve znake starenja. Prelepa formula koja se topi je obogaćena [Niacinamide + ekstrakt morska božika] poznatim po svojim blagodetima koje podstiču mladost, pomažući vam da izgledate i osećate se najbolje.

Hydra-Essentiel [HA²] Rich Cream 50ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inovativna formula koja sadrži Clarins ekskluzivni hijaluronski kompleks. Mešavina dve napredne hijaluronske kiseline štiti kožu od spoljašnjih agresora, dok organski list života smanjuje gubitak vlažnosti. Dnevna krema za veoma suvu kožu obogaćena hijaluronskom kiselinom koja vlaži i hrani s bogatijom teksturom.

Liftactiv H.A. Anti-Wrinkle Firming Cream...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vichy Liftactiv H.A. Anti-Wrinkle Firming krema za suvu kožu je dnevna antiage krema za negu kože lica s ciljem odlaganja pojave finih bora, smanjivanja postojećih bora, kao i zatezanja kože. Prvo Vichy lifting dejstvo koje traje ceo dan. Kontinuirana korekcija bora i čvrstoće kože za mladalačku kožu sada. Bogata tekstura kreme odgovara suvoj koži lica žena.

La Roche-Posay Mela B3 dermo tretman | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%
  • Novo

La Roche-Posay Mela B3 dermo tretman

Standardna cena 8.080,00 RSD Cena 7.676,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mela B3 dermo tretman sastoji se od dva La Roche-Posay proizvoda, Mela B3 seruma, kao i Mela B3 SPF30 Anti-dark Spots Corrective Protective kreme. Ovaj duo u vidu intenzivnog koncentrata protiv tamnih fleka, obogaćen je aktivnim sastojkom Melasyl™, kao i 5% niacinamidom (krema) 10% niacinamidom (serum) za korigovanje i sprečavanje tamnih fleka i dugotrajnu efikasnost. Svakodenvno pomaže u zaštiti kože od tamnih fleka, dok koža trenutno deluje blistavije i ujednačenije.

Proizvod dodat za upoređivanje