• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Biotherm Homme Aquapower Gel Douche (gel za tuširanje) 150ml
    Biotherm Homme Aquapower Gel Douche (gel za tuširanje) 150ml
    Biotherm Homme Aquapower Gel Douche (gel za tuširanje) 150ml

Delovanje:
Gel za tuširanje za kosu i telo, dizajniran za negu muške kože. Formulisan sa koko betainom za nežno čišćenje kože i salicilnom kiselinom koja pomaže da se koža tela omekša i zagladi. Sadrži Biotherm Life Plankton™ za hidrataciju, osvežavanje i detoksikaciju kože. Prijatnog mirisa jasmina, ruže, mošusa, sandalovine, kedra, pačulija, vetivera, belog mošusa i vanile. Pomaže u čišćenju kože.

 

Dermatološki testiran, pogodan za sve tipove kože.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™ sastavom, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni za njeno zdravlje.

 

Način upotrebe:
Nanesite na vlažnu kožu tela i/ili kose, i nežno masirajte i isperite vodom.

 

Sastav:
Aqua, Sodium laureth Sulfate, Sorbitol, Sucrose, Coco-Betaine, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Hexylene Glycol, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellol, Coumarin, Vitreoscilla Ferment, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 150ml

005680010966

Pregled

Napišite vaš komentar

Aquapower Gel Douche (gel za tuširanje) 150ml

Osvežavajući gel za tuširanje za detoksikaciju tela i kose. Otkrijte kultni miris Aquapower u osvežavajućem, detoksikacijskom Biotherm Homme gelu za tuširanje. Nežno čisti telo i kosu eliminišući toksine i nečistoće. Ova formula bez parabena obogaćena Life Plankton™ sastavom ostavlja snažan osećaj hidratacije i intenzivne svežine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje