Delovanje:
Nega ruku je uvek važna, pogotovo zimi i u prelaznim godišnjim dobima kada koža ima povećanu sklonost ka pucanju i perutanju. Jedino rešenje za ispucale i ogrubele ruke je krema koja je blagog sastava, ali sa aktivnim sastojcima koji na koži ruku imaju hidrirajuće i negujuće dejstvo.

 

Inovativna formula sastojaka koji se nalaze u Pharmaline Atopic pH 5.5 kremi sprečava isušivanje kože na rukama, tako da je idealna za negu suve i grube kože ruku, kao i za negu kože ruku koja je sklona perutanju. Krema sadrži blagotvorne Omega 3 i 6 masne kiseline, 10% uree visokog farmaceutskog kvaliteta i fiziološki pH 5,5 koji utiču na oporavak oštećene kože i njeno zaceljivanje. Krema neguje ruke koje su pod stalnim uticajem oštrih efekata spoljašnje sredine kao što su hladnoća, vetar i gradska prljavština koja se nalazi čak i u vazduhu.

 

Pharmaline Atopic pH 5.5 ne neguje samo ruke, već i nokte. Utiče na jačanje noktiju i može da pomogne u smanjivanju nastanka zanoktica.

 

Način upotrebe:
Nanositi redovno na kožu dok se ne primeti poboljšanje i nežnost pri dodiru.

 

Sastav:
Krema ne sadrži parabene, silikone, ftalate, deterdžente, alkalne sapune i veštačke boje.

 

Imajte na umu da se liste sastojaka mogu s vremena na vreme menjati ili menjati. Pogledajte najnoviju listu sastojaka na listi sastojaka na paketu proizvoda koji ste dobili.

 

Pakovanje: 75ml

005680010858

Pregled

Napišite vaš komentar

Atopic Krema za ruke i nokte 75ml

Pharmaline Atopic pH 5.5 je krema za ruke sa visokim procentom uree kojoj je potrebno samo nekoliko dana nege da bi se primetio njen efekat. Krema je namenjena za optimalnu negu i hidrataciju kože ruku koja se lako isušuje, što je primetno po njenom izgledu, ali i osećaju grubosti koji ostavlja pri dodiru kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje