Delovanje:
Ova nežno mirisna krema, koliko je čvrsta na koži, toliko je blagotvorna za duh. Sadrži učvršćujući dvojac koji kombinuje zeleni čaj i ekstrakt raži. Njegova tekstura "efekta kocke leda" brzo prodire u dodiru s kožom, pružajući ukusno uzbuđenje i trenutni tonus. 90%¹ žena svoju kožu smatra hidratizovanom. Tokom dana koža vidljivo vraća svoju elastičnost i čvrstoću. Nakon mesec dana upotrebe, koža je glađa, za 90%¹ žena tonirana, a za 81%¹ čvršća.

 

Ekstrakt zelenog čaja pojačane koncentracije² predstavlja drevni sastojak s hidratantnim svojstvima koji pomaže u omekšavanju i učvršćivanju kože. Ovaj ekstrakt prirodnog porekla dobija se biotehnološkim postupkom 100% proizvedenim u Francuskoj, ujedno poštujući okolinu, iz vrlo malog dela biljke gde se umnožavaju ćelije biljaka čaja obogaćene aktivnim molekulama. Takođe sadrži ekstrakt raži koji učvršćuje i tonizuje kožu. Veganska formula bez sastojaka ili derivata životinjskog porekla. 96% ukupnih sastojaka prirodnog je porekla.

 

¹U poređenju s drugim tretmanima u rasponu.

²Prema normi ISO-16128, preostali % doprinosi celovitosti i senzualnosti formule.

Izvor: Nuxe.

 

Podmlađujući i neodoljiv miris, s blistavim notama rabarbare i svežih biljaka oko osvežavajućeg srca čaja.

 

Laboratorija Nuxe odabrala je ekstrakt originalnog čaja od 100% prirodnog porekla. Ova lekovita biljka prepoznata je po svojim hidratantnim svojstvima pre gotovo 5.000 godina. Za razliku od crnog čaja, zeleni čaj nije prošao fazu fermentacije, pa je bogatiji antioksidansima polifenolima. Ekstrakt koji se koristi u formulama Rêve de Thé dobija se biotehnološkim postupkom proizvedenim u Francuskoj, poštujući okolinu: iz vrlo malog dela biljke množe se biljne ćelije, a zatim se stimulišu da proizvode aktivnije molekule. Zatim su fragmentisani, što im omogućuje da trenutno oslobode svoje prednosti za jačanje kože i poboljšanje njihove sposobnosti zadržavanja vode. Idealan je aktivni sastojak koji koži pruža mekoću i hidrataciju. Otkrijte novi asortiman Rêve de thé, vašu novu 100% prijatnu rutinu zelenog čaja, kao i njegov podmlađujući miris za vaše veće dobro. Zaista, zeleni je čaj aktivni sastojak prepoznat po dugotrajnoj i intenzivnoj hidrataciji kože, a omogućiće vam zadovoljstvo na vašoj koži i vašim oblinama. Pogodan i za žene i za muškarce, proizveden je u Francuskoj i poštuje okolinu.

 

Način upotrebe:
Nanesite kremu svakodnevno kružnim i/ili pokretima prema gore po celom telu.

 

Sastav:
AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., LAURYL LAURATE, COCO-CAPRYLATE / CAPRATE, GLYCERIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, OCTYLDODECANOL, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PARFUM / FRAGRANCE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, LECITHIN, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SECALE CEREALE (RYE) SEED EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL [N4504/A].

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680012786

Pregled

Napišite vaš komentar

Rêve de Thé Crème Raffermissante Tonifiante 200ml

Podmladite svoje telo i um zahvaljujući Rêve de Thé, novoj liniji proizvoda za negu tela koji žele da se osećaju dobro. Ekstrakt zelenog čaja prepoznat je po hidratantnim svojstvima i obogaćen ultrasenzornim teksturama. Čarobna biljna harmonija zelenog čaja, svežeg bilja i rabarbare, zajedno sa senzualnim teksturama, okrepljuju i obavijaju vašu kožu osećajem blagostanja i zadovoljstva. Svaki od ovih tretmana razmaziće vašu kožu nudeći vam trenutak stapanja s čulima. Trenutno zadovoljstvo kojem doprinosi miris, omogućuju blistave note rabarbare i svežeg bilja koji se predaju otkriću srca zelenog čaja. Nuxe Rêve de Thé Crème Raffermissante Tonifiante je krema za učvršćivanje tela koja tonizuje i hidratizuje kožu. Napravljena je sa 96% sastojaka prirodnog porekla, a proizvodena u Francuskoj.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje