Delovanje:
Magnetična i senzualna elegancija svežeg drvenog mirisa. Inspirisan privlačnošću muškarca sa stilom i senzualnošću, ovaj dugotrajni drveni muški miris sadrži kontrastne note za kreiranje jedinstvene kombinacije modernih muških mirisa koja odiše bezvremenskom elegancijom.

 

L'Homme Eau de Toilette je jedinstvena i neodoljiva, senzualna i magnetična toaletna voda. To je šarmantan miris koji vas privlači svojim senzualnim drvenim notama. Duboko ukorenjen u pikantnosti koja je opterećena akordima vetivera sa Tahitija, boba tonke i kedra. Glatko vas vodi u oštar ton esencije đumbira, listova ljubičice i akorda cveta bosiljka.

 

Ovaj miris upakovan je u sofisticiranu bocu sa potpisom YSL čoveka. Luksuzna boca izražava napetost između providnog stakla i srebrnog metala.

 

Mirisne note:

- Gornje note: đumbir, bergamot, limun

- Srednje note: beli biber, bosiljak, list ljubičice, začinske note

- Donje note: kedar, mahune tonke, vetiver sa Tahitija

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, WATER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, LINALOOL, PROPYLENE GLYCOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, TRIS (TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ISOEUGENOL, CITRONELLOL, DISODIUM EDTA, CINNAMAL, CI 15985 / YELLOW 6, CI 19140 / YELLOW 5.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 60ml

005680010987

Pregled

Napišite vaš komentar

L'Homme Eau de Toilette 60ml

Drveni miris sa kardamomom, kedrovom i kumarinom. Toaletna voda YSL L’Homme je svež i drveni muški miris. Svetle citrusne note bergamota i đumbira mešaju se sa senzualnim vetiverom sa Tahitija kako bi stvorili jedinstveno izbalansiran miris koji odiše bezvremenskom elegancijom muškarca sa stilom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje