• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Aptamil Comfort 1 400g | apothecary.rs

Delovanje:
Odojčad, posebno u prvim mesecima svog života, imaju osetljivi gastrointestinalni trakt zato što njihovi organi za varenje još uvek nisu u potpunosti razvijeni i tek razvijaju svoju funkciju. To se manifestuje čestom pojavom kolika (grčeva), konstipacije (zatvora) i regurgitacije (bljuckanja) bilo kao pojedinačnih simptoma ili udruženo. Svi ovi poremećaji spadaju u grupu takozvanih - funkcionalnih gastrointestinalnih poremećaja i obično prolaze do navršene prve godine života.

 

Aptamil Comfort 1 je adaptirana mlečna formula prilagođena da olakša proces varenja i omogući adekvatan rast i razvoj vaše bebe. Jedinstven sastav olakšava probleme sa kolikama (grčevima) i konstipacijom (zatvorom). Ako koristite Aptamil Comfort 1 uočićete da je stolica vašeg odojčeta mekša i češća kada se uporedi sa stolicom odojčadi koja se hrane drugim formulama za odojčad. Aptamil Comfort 1 je posebno proizveden da zadovolji sve potrebe u ishrani vašeg odojčeta u prvih šest meseci života. Nakon navršenih šest meseci preporučuje se postepena zamena Aptamil Comfort 1 sa Aptamil Comfort 2.

 

Prednosti proizvoda:

- visoko adaptirana formula, bez kazeina, namenjena za ishranu novorođenčadi i odojčadi do navršenih 6 meseci

- jedinstvena formula za olakšavanje digestivnih simptoma koji se javljaju u prvih nekoliko meseci života usled nezrelosti digestivnog sistema, slabije tolerancije proteina kravljeg mleka i blagog oblika nepotpunog varenja laktoze

- hidrolizovani proteini surutke se lako vare i efikasni su u ublažavanju kolika

- niski nivoi laktoze takođe olakšavaju varenje i tako smanjuju nelagodnost u trbuhu, nadutost i grčeve - hidrolizovani proteini daju bržu pasažu i mekše stolice

- jedinstvena mešavina masti sa ß-palmitatom koja je veoma slična majčinom mleku, poboljšava apsorpciju i umanjuje kalcijumove soli masnih kiselina (CSFA) koje izazivaju zatvor

- IMMUNOFORTIS je jedinstvena mešavina prebiotika koja pospešuje rast korisnih bakterija u crevu

- gušća formulacija olakšava hranjenje, smanjuje gutanje vazduha pri hranjenju i smanjuje regurgitaciju koja manje ili više izražena, postoji kod 45% beba

- Aptamil Comfort 1 obezbeđuje kompletne nutritivne potrebe deteta u prvom polugođu života

 

Dojenje je najbolje za vašu bebu. Koristite Aptamil Comfort 1 samo po savetu lekara ili farmaceuta.

 

Način upotrebe:
Uvek operite ruke i očistite sve što koristite za pripremu obroka. Sterilišite flašicu i cuclu prokuvavanjem u vodi tokom 10 minuta. Prokuvajte čistu vodu za piće 10 minuta; ostavite je da se prohladi. Pogledajte tabelu za pripremu obroka; sipajte tačnu količinu prethodno prokuvane mlake vode u sterilisanu flašicu. 4. Dodajte tačan broj ravnih merica praha. Poravnajte svaku mericu zadnjom stranom čistog noža. Ne utiskujte prah. Zatvorite flašicu i dobro je promućkajte dok se prah sasvim ne rastvori. Stavite sterilisanu cuclu na flašicu. Proverite temperaturu obroka na unutrašnjoj strani zgloba ruke. Koristite formulu odmah nakon pripreme. Očistite flašicu i cuclu odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj u roku od tri nedelje nakon otvaranja.

 

Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe, koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

 

Sastav:
Hidrolizat proteina surutke (iz mleka), biljna ulja (palmino ulje, ulje uljane repice, suncokretovo ulje, visoko oleinsko suncokretovo ulje, kokosovo ulje), glukozni sirup, galakto-oligosaharidi (iz mleka), malktodekstrin, krompirov skrob, laktoza (iz mleka), frukto-oligosaharidi, riblje ulje, kalijum-dihidrogenfosfat, kalcijum-fosfat, kalcijum-hlorid, holin-hlorid, ulje iz Mortierella Alpina, magnezijum-hidrogenfosfat, kalijum-hlorid, natrijum-hlorid, L-askorbinska kiselina, inozitol, taurin, gvožđe(II)-sulfat, L-karnitin, cink-sulfat, uridin-5'-monofosfat natrijumova so, DL-α-tokoferil acetat, citidin-5'-monofosfat, kalcijum-D-pantotenat, adenozin-5'-monofosfat, inozin-5'-monofosfat natrijumova so, nikotinamid, guanozin-5'-monofosfat natrijumova so, bakar (II)-sulfat, riboflavin, emulgator: lecitin soje, retinil-palmitat, tiamin-hidrohlorid, piridoksin-hidrohlorid, kalijum-jodid, pteroilmonoglutaminska kiselina, L-askorbil-6-palmitat, mangan-sulfat, natrijum-selenit, fitomenadion, holekalciferol, D-biotin, cijanokobolamin.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400g

005680011844

Pregled

Napišite vaš komentar

Aptamil Comfort 1 400g

Mleko Aptamil Comfort 1 je visoko je adaptirana formula, bez kazeina, namenjena za ishranu novorođenčadi i odojčadi do navršenih 6 meseci. Izbor početne formule za odojčad u slučaju kolika (grčeva) i konstipacije (zatvora).

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje