• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Kenzo Pour Homme EDP 100ml

Delovanje:
Lansiran 2016. godine, Pour Homme je prvi muški Kenzo miris, te prvi koji koristi morske note, svež i privlačan. Bočica je veoma muževna, u obliku bambusa savijenog na vetru, dok ergonomski odlično prijanja ruci dok se koristi prilikom stavljanja mirisa.

 

Kenzo Pour Homme je jedan od pravih primera muških mirisa koji donose osećaj leta tokom čitave godine. Gornje note ovog mirisa su limun, žalfija i bergamot, dok je jasmin u srednjim notama. Kao bazu ovaj miris ima kedrovinu, bor i vetiver.

 

Način primene: Miris se stavlja na pulsne tačne poput unutrašnje strane lakta, vrata i predela iza ušiju, jednom do dva puta. Izbegavati preterano stavljanje mirisa na pulsne tačke. Ne stavljati na osetljivu ili oštećenu kožu. U slučaju pojave osipa ili iritacija, prekinuti upotrebu. Samo za spoljašnju potrebu. Izbegavati kontakt s očima. Držati dalje od otvorenog plamena. Čuvati na suvom i tamnom mestu.

 

Sastav: Alcohol, aqua (water), parfum (fragrance), benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, benzyl benzoate, linalool, geraniol, citronellol, limonene, benzyl alcohol, bht., cedar, marine, sandalwood, vetiver, musk, myrtle, nutmeg, blue iris.

 

Pakovanje: 100ml

005680010668

Pregled

Napišite vaš komentar

Kenzo Pour Homme EDP 100ml

Mirisna linija za pravog muškarca, istraživača dalekih zemalja koji privlače energiju iz okeana i leta. Kenzo je uspeo da uhvati miris leta, mora, četinara i da ih sve spakuje u jednu toaletnu vodu sa morskim notama.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje