Delovanje:
Dolce & Gabbana The One Sport toaletna voda dizajnirana je za modernog gladijatora ili aktivne sportiste, a kako bi se osvežili pravim mirisom leta. Ova toaletna voda je odlična za upotrebu nakon intenzivnog treninga u teretani. Svež, oštar miris je upravo ono što se traži u sportskom mirisu.

 

Gornje note ove toaletne vode otvaraju se vodenim mirisom i ruzmarinom. Srčane note sastoje se od mirisa drveta sekvoje i kardamoma, dok su donje note bazirane na pačuliju i mošusu. Glavni akordi Dolce & Gabbana The One Sport su vodeni, aromatični, sa vrelim aromatičnim začinima i drvenim notama.

 

Način upotrebe:
Toaletnu vodu naneti po potrebi u predelu vrata, iza ušiju i na unutrašnjoj strani laktova. Nanesite na nabore kolena i laktova za dugotrajniji, jači miris. Nakon nanošenja izbegavajte trljanje ili brisanje kože, jer to razgrađuje miris, zbog čega se brže troši i isparava. Ako više volite da mirise stavljate na zglobove, obavezno ih ponovo nanesite nakon čestog pranja ruku, jer to obično ispere miris. Toaletne vode imaju slabiji miris u odnosu na parfeme.

 

Sastav:
Water, Alcohol Denatured, Limonene, Linalool.

 

Pakovanje: 100ml

005680010719

Pregled

Napišite vaš komentar

The One Sport EDT 100ml

Označavajući svoje mesto kao prvi sportski miris za liniju Dolce & Gabbana, The One Sport toaletna voda promovisana je još 2012. godine.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje