Delovanje:
K by Dolce&Gabbana je miris koji hvata suštinu muškarca u njegovom elementu. On je kralj svoje svakodnevice. On ide svojim putem, njegujući svoju porodicu i voljene iznad svega. Šarmantan, bez napora i ne plaši se da pokaže svoju vitalnost, on ostaje veran svojim korenima, poštujući tradiciju i prihvatajući modernost.

 

Isklesana geometrijska boca nadoknađena je krunom zamršene umetnosti koja je na vrhu bočice. Svaka ručno rađena kapa je jedinstvena, kruna je prekrivena česticama 24-karatnog zlata, a zatim pojedinačno odležana do jasne patine. Na samoj boci, krunisano slovo K evocira tradicionalni simbol kraljevske porodice, ali sa smelom jednostavnošću koja je upadljivo savremena.

 

Miris se otvara pikantnim citrusima koji okrepljuju čula: energična fuzija svetlucave crvene narandže i ceđenog sicilijanskog limuna. Njihova blistavost je naglašena svežim zalogajem bobica kleke.

 

Srednju notu čine zagrejane ćilibarskim akcentima muškatne žalfije, pomešane sa hrskavim geranijumom i restorativnim lavandinom. Ove note su zajedno zapaljene i pružaju zapanjujuće iskre začinske esencije pimenta, sastojka koji se retko koristi u parfimeriji, koji dodaje dašak topline, rasplamsava srce mirisa i pojačavaj svoju mušku energiju.

 

Miris se zatim razvija do osnove tople šume, senzualne kedrovine koja se stapa sa zemljanim vetiverom, pre nego što se prepusti slatkoj pikantnosti pačulija. Magnetičan i nepogrešivo muški, miris istovremeno odražava i pojačava urođenu harizmu modernog kralja.

 

U novom poglavlju kampanje K by Dolce&Gabbana ponovo se pojavljuje Mariano Di Vaio. U fascinantnom okruženju vile iz kasnog perioda od 500 godina, Mariano čini miris savršenim elementom za poboljšanje sebe u svoj njegovoj suštini. Stvorena dubokim vrednostima, nasleđem i porodičnim tradicijama, K by Dolce&Gabbana linija mirisa predstavlja današnju svest i samosvest. Proslava najamblematičnijih trenutaka u životu čoveka koji uživa u brizi o sebi, u alegorijskoj atmosferi među mitskim pejzažima i večnim senzacijama, uz bezvremensku melodiju kompozitora Enija Morikonea.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, FRAGRANCE, DIPROPYLENE GLYCOL, WATER, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, CI 17200 (RED 33), CI 42090 (BLUE 1), BHT, CI 19140 (YELLOW 5), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680012407

Pregled

Napišite vaš komentar

K by Dolce&Gabbana Eau de Toilette 100ml

Mediteranska drvena aroma toaletne vode K by Dolce&Gabbana poštuje tradiciju i prihvata modernost. Citrusna svežina crvene narandže i miris sicilijanskog limuna obuhvataju čula. Srčane note zapaljuju citruse sa ambernim akcentima muškatne žalfije, u kombinaciji sa hrskavim geranijumom i energizirajućim lavandinom. Neočekivana iskra vatrene esencije pimenta daje K by Dolce&Gabbana snažnu ličnost. Zatim dolazi senzualnost kedrovine, pomešana sa dva elegantna i muževna sastojka: zelenim vetiverom i pačulijem. K by Dolce&Gabbana je blistav, harizmatičan trag dugotrajnog zavođenja.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje