Delovanje:
Dior Sauvage Eau de Parfum spaja svežinu sočne, začinske note kalabrijskog bergamota sa senzualnošću misteriozne i obavijajućeg akorda ekstrakta vanile Papue Nove Gvineje da bi otkrio moćan i plemenit trag.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIETHYL CITRATE, COUMARIN, CITRONELLOL, CITRAL PENTAERYTHRITYLTETRA-DI-T-BUTYLHYDROXYHYDROCINNAMATE, GERANIOL, CI 14700 (RED 4), CI 42090 (BLUE 1), CI 47005 (YELLOW 10), CI 60730 (EXT. VIOLET 2).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60ml

005680013432

Pregled

Napišite vaš komentar

Sauvage Eau de Parfum 60ml

Inspiracija za kreiranje Dior Sauvage Eau de Parfum uzeta je iz pustinje u magičnom času sumraka: pomešan sa hladnoćom noći, gorući pustinjski vazduh odiše dubokim mirisima. Dior Sauvage Eau de Parfum je stoga mirisna interpretacija trenutka obojenog gustom plavom bojom koja oslobađa najluđe instinkte. U času kada vukovi izađu i nebo se zapali, otvara se nova magija.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje