Delovanje:
Francois Demachi, Dior parfimer-kreator, kreirao je miris Sauvage Elixir kao fini liker napravljen od izuzetnih sastojaka. Ova koncentracija je omogućena izuzetnim kvalitetom sirovina: Sauvage Elixir je miris jedinstven i redak kao crveni mesec na noćnom nebu.

 

 

Dior Sauvage Elixir koncentriše svu svoju snagu u ponoćno plavoj lakiranoj staklenoj bočici u jedinstvenoj veličini od 60ml. Ova dragocena bočica, ima višestruki sofisticirani dizajn: magično ime mirisa ispisano je sjajnim srebrom na etiketi ugraviranoj pravo na bočicu. Dno u obliku kupole sa ugraviranim CD (Christian Dior) logom označava njegovu siluetu.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, EUGENOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TRIETHYL CITRATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, GERANIOL, CINNAMAL, CITRAL, EVERNIA FURFURACEA (TREEMOSS) EXTRACT, FARNESOL, ISOEUGENOL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5), CI 42090 (BLUE 1).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 60ml

005680013438

Pregled

Napišite vaš komentar

Sauvage Elixir 60ml

Dior Sauvage Elixir je izuzetno koncentrisan miris prožet amblematskom svežinom Sauvagea sa opojnim srcem začina, esencijom lavande "po meri" i mešavinom bogatog drveta koji čini potpis njegovog moćnog, raskošnog i zadivljujućeg traga.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje