Delovanje:
Dior Homme prenosi sve aspekte moderne muškosti. Čovek, da, ali čovek mnogih nijansi: uveren i u svoju snagu i u svoju nežnost. Toaletna voda Dior Homme je miris sa smelim tragom koji ostavlja izuzetan senzualni otisak.

 

Mirisne note: - atlas kedar (provlači svoju suvu i suptilno kožnu toplinu kroz trag Dior Homme toaletne vode; u kombinaciji sa vetiverom, predvodi polifoniju šume ispunjenu napetošću i dijalogom) - srce pačulija (kao prijatelj koji sve to povezuje, srce pačulija je puno i obavijajuće; meša se s muževnom šumom kako bi prenelo senzualnost koja miluje) - vetiver (molekul "Iso E" postepeno se uklapa u kompoziciju, dugo se zadržava i izvlači senzualnost mirisa svetlog drveta; jedinstveno jedinjenje ove vrste, daje Dior Homme toaletnoj vodi neobjašnjivi „ukusno čist“ i svež osećaj; uporan utisak vlažnog drveta, u potpunosti sadržan u jednoj, prilično magičnoj, noti)

 

"Dior Homme toaletna voda ima nepogrešivo muževni potpis koja ga ne sprečava da razvije nežne, senzualne akcente. U suštini crta nalazi se portret modernog čoveka", ističe kaže Fransoa Demaši (François Demachy), parfimer-kreator u kući Dior.

 

 

Senzualnija, elegantnija i modernija kao i uvek, bočica Dior Homme je ponovo osmišljena sa rigorozno savremenim dizajnom. Bočica je u obliku vajanog bloka, odraza snažne i samouverene muškosti. Lagano, kristalno čisto staklo, predstaclja izraz potcenjene elegancije. Opsesija jednostavnošću, bočica otkriva suštinsko - lepotu njenog mirisa.

 

Duh kuće Dior se ogleda u svakom od proizvoda, kao i u brizi koja se vodi u svakoj fazi njihove proizvodnje, od Grasa do Pariza, do vrtova Dior. Christian Dior (Kristijan Dior) je sebe opisao kao dizajnera mode i parfema. Kuća Dior, osnovana 1946. godine, zauvek je promenila modnu scenu kada je njen New Look predstavljen u holovima Avenue Montaigne 30, 1947 godine. Revolucionarni novi modni izgled pratio je miris, Miss Dior, završno kao dodir dizajniran da „ostavi trag želje za ženom“. Ovaj vanvremenski parfem bio je prvi miris kreiran od strane vizionarskog brenda koji je osmislio koncept globalne lepote sa svojim Rouge Dior i kasnijim kozmetičkim linijama. Današnji poverenici ove legendarne ekspertize, Francis Kurkdjian, direktor kreiranja parfema, i Peter Philips, kreativni i imidž direktor Dior šminke – naslednici su perfekcionizma Christian Dior kuće. Svetska slava kreacija Kuće delom je posledica njenih zavodljivih muza, uključujući Šarliz Teron, Natali Portman i Roberta Patinsona.

 

Parfums Christian Dior je linija parfimerije i kozmetike (šminka i nega kože) francuske modne kuće Christian Dior SE. Međutim, linija pripada portfoliju parfema i kozmetike najveće svetske luksuzne grupe, LVMH grupe (LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton). Ipak, i Christian Dior SE i LVMH su na čelu sa predsednikom Bernardom Arnaultom, a Christian Dior SE je glavni akcionar LVMH. Počevši od 1947. godine sa predstavljanjem ženskog parfema Miss Dior, Parfums Christian Dior je od tada počeo da uključuje muške mirise i raznovrsnu kozmetiku koja se prodaje širom sveta.

 

Od svog osnivanja, kuća Parfums Christian Dior je uvek pokazivala intenzivnu kreativnost kombinovanu sa stručnim savoir-faireom. Kao takva, oblast oko Grasa, koju je Christian Dior toliko voleo, i danas je više nego ikada dragoceni teroar za kompoziciju Dior mirisa. Koristeći jedinstvenu geografsku lokaciju, kolevka cveća za parfimeriju proizvodi zaista izuzetne cvetove. Uspostavljena su partnerstva u ovoj oblasti sa posvećenim uzgajivačima, čije su berbe majskih ruža i jasmina Grandiflorum isključivo izdvojene za neke od mirisa kuće. Savoir-faire Dames d’Atelier Dior je neprocenjivo blago i uključuje spretnost i tradicije predaka kao što je umetnost baudrušaža koja se prenosi s generacije na generaciju.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova "O" i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

 

Za dodatni intenzitet: nanesite miris direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke kao što su zglob, unutrašnji deo lakta i donji deo vrata. Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag. Miris takođe možete da stavite i na unutrašni deo kolena, odnosno deo iza samog kolena.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na češalj.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne, mantila i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite majicu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite miris na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BHT, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, CI 47005 (YELLOW 10), TOCOPHEROL, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 19140 (YELLOW 5).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680013891

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Homme Eau de Toilette 100ml

Dior Homme toaletna voda je intrigantno moćna, privlačno sveža i redefiniše novu, mušku senzualnost. Srce od nežnog drveta koje je ručno klesano, u kome muškost atlaskog kedra obuhvata toplinu haićanskog vetivera sa nijansama začina, karakteriše Dior Homme toaletnu vodu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje