Delovanje:
Losion protiv gubitka kose namenjen muškarcima. Redovnom upotrebom zaustavlja gubitak kose čineći 94.1% vidljivu efikasnost. Rezultati su zasnovani na upotrebi adenozina koji čini da fina i nezrela kosa postane gusta i snažna i ponovo postane vidljiva. Stimiluše rast kose, dodaje volumen i poboljšava vitalnost korena.

 

Kliničke studije pokazuju sledeće rezultate:

- 94.1% vidljiva efikasnost

- broj 1 u prodaji

- rezultati za tri meseca

 

Način upotrebe:
Nanesite na čistu, suvu kosu 2 puta dnevno (ujutru i uveče). Vrhovima prstiju napravite malu masažu da biste promovisali njegovo delovanje. Ostavite da deluje. Ne ispirati. Ako koristite vlakna za kosu, morate pričekati oko 45 minuta da nanesete vlakna, osiguravajući tako da se folikuli zatvore. Bez mirisa.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., WATER (AQUA), DIPROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, MENTHOL, ISOSTEARYL ALCOHOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENYL ETHYL ETHER, GLYCYRRHETINIC ACID, POLYQUATERNIUM-11, MALIC ACID, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680010862

Pregled

Napišite vaš komentar

Adenogen Hair Loss Lotion (losion protiv opadanja kose) 150ml

Ovaj ultraintenzivan, potpuno okrepljujući tretman najnoviji je i najefikasniji način borbe protiv stanjivanja i opadanja kose. Kosi daje puniji izgled povećavajući vitalnost korena i održavajući kožu glave čistom. Vraća zdrav sjaj.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje