Delovanje:
Kapsule serotonina uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavljaju sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koji: brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i efikasno otklanjaju posledice stresa i anksioznosti. Jedna 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD kapsula podiže nivo serotonina i vraća osećaj samopouzdanja. Ovaj preparat održava zdrav san, emocionalna raspoloženja u ravnoteži i doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži za opušten i srećan dan.

 

Hormon sreće u kapsuli se preporučuje: za smanje osećaja uznemirenosti, anksioznosti i stresa, za povećanje osećaja sreće. Serotonin kapsule su dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice. Doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži. Ove kapsule imaju blagotvorna svojstva i na kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i dr. Jedna kapsula 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD predstavlja sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koja podiže nivo energije i smanjuje osećaj zamora tokom dana.

 

Način upotrebe:
5 HTP + SAMe STRESS & MOOD sadrži dovoljnu količinu serotonina u sebi i zato se preporučuje da se konzumira samo jedna tableta dnevno. Preparat deluje već posle 30 minuta, ali u nekim slučajevima kod jako smanjenog nivoa hormona sreće se optimalni rezultati vide tek 7 dana nakon redovne primene.

 

Sastav:
5 HTP (5-hidroksitriptofan) je aminokiselina koja se dobija iz afričke biljke Griffonia simplicifolia i deluje tako što prirodno podiže nivo serotonina (hormon sreće) u organizmu. Serotonin je važan za emocionalna raspoloženja, ponašanje, nervnu i moždanu funkciju, doprinosi opuštanju, smirenosti i boljoj kontroli apetita. Pored toga, serotonin ima i uticaja na normalan i zdrav san, kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i slično. SAMe (S-adenozil L-metionin) je supstanca koja u našem telu služi kao gorivo za mnoge funkcije. Klinički je dokazano da SAM-e podstiče aktivnost serotonina i drugih supstanci koje su odgovorne za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja.

 

Pakovanje: 15 kapsula

005680010848

Pregled

Napišite vaš komentar

5HTP + SAMe STRESS & MOOD serotonin 15 kapsula

Otklonite posledice stresa i anksioznosti. Hormon sreće u kapsuli se preporučuje: za smanje osećaja uznemirenosti, anksioznosti i stresa, za povećanje osećaja sreće.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje