Delovanje:

Biotherm Homme je bogata i gusta dnevna pena za brijanje protiv iritacija i crvenila sa jedinstvenom tehnologijom za smirivanje i obnavljanje kože. Ova pena za brijanje je prožeta silikonskim voskom za zaštitu kože i ublažavanje opekotina od brijača, plus balzam polimerom u savršenom afinitetu s kožom i hidratantnim glicerinom. Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Ne jedite pre brijanja, jer ova aktivnost aktivira mikro cirkulaciju i favorizuje mikro posekotine. Uvek prethodno očistite lice toplom vodom pre brijanja: ona omekšava bradu i oslobađa kožu od mrtvih ćelija i nečistoća koje mogu sprečiti bezbedno klizanje oštrica. Nanesite Biotherm Homme penu za brijanje na lice. Ona je poboljšana umirujućim, obnavljajućim i antibakterijskim aktivnim sastojcima, i olakšaće brijanje lica. Nakon brijanja, isperite lice hladnom vodom da biste smirili osećaj opekotina od brijača i neutralisali mikro posekotine. Hidrirajte kožu proizvodima za posle brijanja poput losiona, krema, gelova.

 

Sastav:
AQUA, STEARIC ACID, TRIETHANOLAMINE, PALMITIC ACID, GLYCERIN, ISOBUTANE, LAURETH-23, BUTANE, POLYSORBATE 20, PROPANE, MYRISTIC ACID, DIMETHICONOL STEARATE, ALLANTOIN, POLYQUATERNIUM-7, LINALOOL, LIMONENE, HYDROLYZED ALGIN, VITREOSCILLA FERMENT, ZINC SULFATE, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680010958

Pregled

Napišite vaš komentar

Basics Line Shaving Foam (pena za brijanje za osetljivu kožu) 200ml

Pena za brijanje protiv iritacija i crvenila. Specijalno formulisana za osetljivu kožu muškaraca, Biotherm Homme omekšavajuća pena štiti kožu lica i omogućava brijanje bez iritacija.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje