Delovanje:
Osmišljen kao svakodnevna nega koja pomaže protiv gubitka kose za muškarce i žene. Formula koja osnažuje vlas kose i održava gustoću kose koja se proređuje i povećava debljinu vlasi. Kosa je gušća, ojačana i laka za oblikovanje.

 

Benefiti proizvoda:

- pruža gustoću kose

- jača vlas

- kosa i teme su nahranjeni

- kosa dobija teksturu

 

Način upotrebe:
Nanesite na suvu kosu ili kosu prosušenu peškirom. Rasporedite proizvod po temenu. Nastavite sa uobičajenim oblikovanjem. Ne ispirajte.

 

Sastav:
Aqua / Water, Alcohol Denat., Diaminopyrimidine Oxide, Arginine, Citric Acid, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Menthoxypropanediol, Safflower Glucoside, Niacinamide, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Parfum /Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680011445

Pregled

Napišite vaš komentar

Specifique Stimuliste (serum za kosu) 125ml

Kérastase Specifique kolekcija vraća balans i rešava probleme skalpa. Specifique hranljivi dnevni serum bez ispiranja, pruža teksturu kosi koja se proređuje.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje