• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    L'Oréal Professionnel Serioxyl Serum Denser Hair 90ml | apothecary.rs
    L'Oréal Professionnel Serioxyl Serum Denser Hair 90ml | apothecary.rs
    L'Oréal Professionnel Serioxyl Serum Denser Hair 90ml | apothecary.rs

Delovanje:
L'Oréal Prfoessionnel Serioxyl serum pojačava gustinu kose i štiti skalp. Namenjen je za svakodnevnu upotrebu, a nanosi se svakog dana tokom tri meseca.

 

¹Kliničko istraživanje na 79 žena tokom 6 nedelja.

Izvor: L'Oréal Professionnel.

 

Način upotrebe:
Nanositi 4 pipete na peškirom prosušenu kosu. Preparat se nanosi na koren kose. Budite sigurni da ste preparat naneli na ceo skalp i da ga je koža upila. Ne ispire se. Preparat koristiti svakodnevno u periodu od 3 meseca.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, DIETHYLLUTIDINATE, RESVERATROL, ETHYL ESTER OF PVM / MA COPOLYMER, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 90ml

005680013874

Pregled

Napišite vaš komentar

Serioxyl Serum Denser Hair 90ml

Serioxyl serum je proizvod za svakodnevnu upotrebu koji poboljšava gustinu kose. Nanosi se direktno na skalp svakog dana, tokom tri meseca i obezbeđuje 1000 vlasi za 6 nedelja¹.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje