Serumi

Serumi za negu lica na najefikasniji način obezbeđuju koži sastojke za negu i glavna razlika u odnosu na kreme za lice jer sadrže veći procenat aktivnih sastojaka. Tekstura seruma je laganija jer su molekuli aktivnih supstanci manje veličine u odnosu na one u kremama kako bi mogli što bolje da deluju na kožu i kako bi što dublje prodrli u kožu. 

Aktivni filteri

Cleanance Sérum Exfoliant A.H.A. 30ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Piling serum sa dve prirodne kiseline delotvornije¹ od salicilne kiseline, za poboljšanu teksturu kože već nakon 10 dana². Protiv nepravilnosti i ožiljaka, poboljšana tekstura kože. Eau Thermale Avène Cleanance Exfoliant A.H.A. serum namenjen je za eksfolijaciju s patentiranim prirodnim kiselinama delotvornijim od salicilne kiseline, za poboljšanu teksturu kože u deset dana². Namenjen osetljivoj koži i ispitan na koži sklonoj aknama, A.H.A serum za eksfolijaciju sadrži samo 10 sastojaka i 99% sastojaka prirodnog porekla. Lagana, fluidna tekstura se brzo upija. Bez mirisa.

Cicalfate+ Sérum Restaurateur Intense 30ml

Cena 5.690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eau Thermale Avène Cicalfate+ intenzivno obnavljajući serum za lice s visokom koncentracijom Avène termalne izvorske vode, pro-vitamina B5 i TRP-Regulina™ obnavlja i ojačava kožnu barijeru u jednom danu. Uspostavlja mehanizam obnove kože u roku od tri nedelje. Pruža trenutno olakšanje i dugotrajno smanjuje osećaj nelagode.

My Clarins Pure-Reset Resurfacing Blemish Serum...

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

My Clarins Pure-Reset Resurfacing Blemish Serum je svež i lagan serum obogaćen cinkom i glikolnom i salicilnom kiselinom koji doprinosi trenutnom novom efektu kože lica. Ovaj lagani serum se brzo upija u kožu kako bi ograničio višak sebuma i vidno smanjio nesavršenosti. Smanjuje pojavu pora i podržava obnavljanje ćelija za čistu, blistavu i glatku kožu iz dana u dan. Idealan za mladu, masnu kožu sa nesavršenostima.

La Roche-Posay Mela B3 dermo tretman | apothecary.rs
-5%
  • Na rasprodaji!
  • -5%
  • Novo

La Roche-Posay Mela B3 dermo tretman

Standardna cena 8.080,00 RSD Cena 7.676,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Mela B3 dermo tretman sastoji se od dva La Roche-Posay proizvoda, Mela B3 seruma, kao i Mela B3 SPF30 Anti-dark Spots Corrective Protective kreme. Ovaj duo u vidu intenzivnog koncentrata protiv tamnih fleka, obogaćen je aktivnim sastojkom Melasyl™, kao i 5% niacinamidom (krema) 10% niacinamidom (serum) za korigovanje i sprečavanje tamnih fleka i dugotrajnu efikasnost. Svakodenvno pomaže u zaštiti kože od tamnih fleka, dok koža trenutno deluje blistavije i ujednačenije.

Mela B3 Serum 30ml

Cena 4.590,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Intenzivni koncentrat protiv tamnih fleka obogaćen aktivnim sastojkom Melasyl™, 10% niacinamidom za korigovanje i sprečavanje tamnih fleka i dugotrajnu efikasnost. Svakodenvno pomaže u zaštiti kože od tamnih fleka, dok koža trenutno deluje blistavije i ujednačenije.

Capture Totale Le Sérum + Hyalushot Wrinkle...

Cena 34.980,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Capture Totale Hyalushot korektor protiv bora je prvo Dior intenzivno rešenje za bore koje deluje na više zona kako bi ciljalo pojavu prisutnih i novih znakova bora na licu. Dermo tretman bez igle namenjen je za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu lica. Dior Capture Totale Le Sérum je moćni serum za lice koji izglađuje izgled bora za samo četiri sata⁶ i ispravlja neravnine, vidljive pore i gubitak elastičnosti.

Capture Totale Hyalushot Wrinkle Corrector 15ml

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Capture Totale Hyalushot korektor protiv bora je prvo Dior intenzivno rešenje za bore koje deluje na više zona kako bi ciljalo pojavu prisutnih i novih znakova bora na licu. Dermo tretman bez igle namenjen je za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu lica, a mogu da ga koriste i žene i muškarci.

Cerave Hydrating Hyaluronic Acid Serum 30ml

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hijaluronska kiselina je moćan hidratantni sastojak koji se prirodno nalazi u vašoj koži. Međutim, kako starite, njen nivo u koži opada, zbog čega postaje neophodno nadomestiti taj sastojak da bi se sprečilo isušivanje. CeraVe hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom pomaže vezivanje vlage na površini kože, čini je glatkom i pruža hidrataciju koja traje i do 24 časa. Sadrži vitamin B5 i tri esencijalna ceramida koji zajednički zadržavaju vlagu unutar kože i pomažu obnavljanje njene zaštitne barijere. CeraVe hidratantni serum sa hijaluronskom kiselinom pruža vašoj koži preko potrebnu vlagu.

Beauty Flash Vitamin C Complex Fresh Ampoule 8ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažan 7-dnevni tretman za blistavost kože lica, sa 15% koncentrovanog vitamina C koji pomaže oživljavanju sjaja kože i ujednačavanju tena. Ovaj tretman vitaminom C na bazi biljaka u obliku ampule kombinuje 15% koncentrovanog kompleksa vitamina C i serum obogaćen supervoćem. Ekstrakt acerole je prirodni izvor vitamina C i može da pomogne da se ujednači ton kože i poveća proizvodnja kolagena. Ekstrakt ruže i mirte pomaže ćelijama da bolje dišu, što rezultira blistavom i vedrom kožom. Dve formule se mešaju samo pri primeni zahvaljujući Clarins bočici za svežu mešavinu sastojaka. Dan za danom, ten postaje ujednačeniji i sjajniji, a njena kremasta, ali lagana formula nudi vrhunsku udobnost.

Nighttime Experts Skincare Set

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex seruma za lice, mini Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme kreme za lice, kao i mini Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme kreme za područje oko očiju.

Major Eye Impact Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder praznični set u ograničenoj seriji donosi neke od najpoznatnijih proizvoda za negu kože lica poput Revitalizing Supreme+ Eye Cream kreme za predeo oko očiju, mini Advanced Night Repair Serum za lice, kao i mini evitalizing Supreme+ Moisturiser kremu za lice.

Proizvod dodat za upoređivanje