• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Aleksandar MN Fertility aid MD za žene 60 tabl.

Delovanje:
Aktivni sastojici dovode do normalizacije i balansiranja hormona u organizmu, čime se u organizmu omogućava maksimalna zaštita jajne ćelije od negativnog uticaja sredine. Proizvod može da utiče na neprohodnost jajovoda, kao i da utiče na to da se smanje simptomi koji vode ka infertilitetu. Žene koje imaju probleme sa infertilitetom mogu da koriste Fertility Aid MD u prvom trimestru trudnoće, jer ovo sredstvo poseduje sve neophodne sastojke za ishranu i zaštitu oplođene ćelije tokom njenog razvoja u zdrav organizam.

 

Takođe, može da pomogne i u pripremi ostalih segmenata ženskih reproduktivnih organa za oplođenje, a potom i za adekvatno prihvatanje te oplođene ćelije i njen dalji razvoj.

 

Način upotrebe:

Jedna tableta dnevno najmanje 3-6 meseci.

 

Sastav:
Fertility Aid MD sadrži pažljivo odabrane nutritivne komponente kao što su: cink, selen, gvožđe, bakar, jod, magnezijum, vitamin E, vitamin C, PABA Paraaminobenzoeva kiselina, vitamin K, vitamin D3, pantotenska kiselina, vitamini B1, B2, B3, B6, B12. Preparat sadrži komponente organski gajenih biljaka koje utiču na zdravlje: ekstrakt crvene deteline, konopljike, ginko bilobe i korena sibirskog žen-šena. Ove biljke daju antioksidansnu zaštitu i omogućavaju dobru pripremu za nastanak potomstva.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje:
60 tableta

005680011002

Pregled

Napišite vaš komentar

Fertility aid MD za žene 60 tableta

Patentirana formula stvorena tako da pojača reproduktivne funkcije, je kreirana od strane vrhunskih eksperata za infertilitet i namenjena je pripremi žene za začeće. Formula pruža potporu zdravom hormonskom balansu, da bi hormoni štitili jajnu ćeliju u vreme ovulacije, i tako pravi zdravu osnovu za novi život.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje