Delovanje:
Sisley Blur Expert je izuzetno fin, savršen zaglađujući veo pudera koji osvetljava i ulepšava kožu zahvaljujući ključnim sastojcima šminke ultra visokih performansi.

 

„Light matte HD complex“ obezbeđuje podjednako mat i ultra-svetleću završnu obradu. Obogaćen ultra čistim, besprekornim liskunom i ultra-zaglađujućim puderom visoke tehnologije, omogućava odličnu refleksiju svetlosti za veoma prirodan, savršen rezultat kože.

 

Najsavremeniji ključni sastojci obezbeđuju savršenu šminku za optimalno nošenje, savršeno prijanjanje i podudaranje boja. Njegova providna i ultra lagana tekstura se topi u kožu i stvara pojačavajući veo za efekat druge kože sa veoma prirodnim rezultatom. Bez praškastog završetka.

 

Transparentna, univerzalna nijansa koja upotpunjuje sve tipove kože. Ulepšana koža za besprekoran završetak. Savršen efekat kože. Svež i ujednačen ten. Prirodno osvetljava ten.

 

Deluje trenutno, kao „Instagram“ filter:

- vidljivo zaglađuje bore i fine linije

- uglađuje teksturu kože

- smanjuje pojavu pora

- zamagljuje nesavršenosti

- matira kožu

 

Način upotrebe:
Koristite velikom četkom za nanošenje na celo lice. Za veću pokrivenost, fokusirajte se na oblasti koje je potrebno zamutiti. Može se koristiti na goloj koži, samostalno ili nakon prajmera za sjajan, svež i prirodan rezultat. Takođe, može se nanositi nakon pudera kako bi se usavršila šminka. Ujedno može se koristiti tokom dana za popravke za matiranje, zaglađivanje i ulepšavanje.

 

Sastav:
MICA, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, BISMUTH OXYCHLORIDE (CI 77163), PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, IRON OXIDES (CI 77492), DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, PEG-12 DIMETHICONE, SORBITAN ISOSTEARATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, IRON OXIDES (CI 77491), GLYCERIN, HYDROGENATED LECITHIN, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA, 1,2-HEXANEDIOL, CARRAGEENAN, XANTHAN GUM, PEG-10 DIMETHICONE, IRON OXIDES (CI 77499).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 11g

005680011568

Pregled

Napišite vaš komentar

Blur Expert 11g

„InstaSisley“ filter koji stvara ultra-svetlucavu, savršenu kožu u jednom potezu koji traje ceo dan.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje