Delovanje:
K by Dolce&Gabbana ulje za bradu karakteriše harizmatičan i autentičan miris koji ostavlja trag gorljive zavodljivosti na koži i koji oživljava zahvaljujući kombinaciji sicilijanskog limuna, smokve, kedra iz Virdžinije. Miris su kreirale Daphne Bugei i Nathalie Lorson ekskluzivno za kuću Dolce&Gabbana.

 

Gornje note mirisa iz kojih je inspirisano K by Dolce&Gabbana ulje za bradu osnažuju čula zahvaljujući fuziji sicilijanskog limuna, svetlucavih krvavih pomorandži, bobica kleke i kardamoma koji stvaraju šumeći vrhunski akord. Srce je oživljeno kremastim dodirom smokve, koje je u kombinaciji s vatrenim notama ljute paprike, akcentima geranijuma, delikatne muškatne žalfije i energizirajuće lavande, naglašen intenzivnom senzualnošću. Bazni miris se razvija na zavodljivoj bazi sastavljenoj od kedrovine iz Virdžinije, spaljenog pačulija, živahnih dimnih nota Nagarmotha drveta i haićanskog vetivera.

 

Način upotrebe:
K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum ulje za bradu je višenamenski proizvod koji se može koristiti kao hranljivo ulje za lice i bradu, kao i kao delikatno sredstvo za čišćenje lica. Ulja argana i pasiflore pružaju umirujuće dejstvo.

 

Sastav:
CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PARFUM (FRAGRANCE) , TOCOPHERYL ACETATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, PASSIFLORA INCARNATA SEED OIL, LINALOOL, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 25ml

005680013917

Pregled

Napišite vaš komentar

K by Dolce&Gabbana Eau de Parfum Beard Oil 25ml

Muški, autentični, harizmatični. K by Dolce&Gabbana ulje za bradu obavija bradu mirisom koji odražava suštinu modernog čoveka: kralja u svakodnevnom životu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje