Aktivni filteri

J'adore Huile Divine Dry Silk Body and Hair Oil...

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Suvo ulje za kosu, telo i nokte, Dior J'adore Huile Divine je poziv na trenutno zadovoljstvo. Senzorična i prozračna, njegova izuzetna formula brzo prodire i izdašno vlaži kožu, ostavljajući je mekom kao svila. Sjajan, poboljšava i nežno umiruje preplanulu kožu. Dizajniran kao sprej za izdašno nanošenje, naglašava note cvetnog buketa notom "soli" koja greje kožu poput zraka sunca.

Huile Prodigieuse Or suvo ulje sa zlatnim...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem sadrži biserne čestice zlatnog odsjaja prirodnog porekla, izuzetno nežne i pažljivo birane zbog svog predivnog sjaja. Zahvaljujući njima, zlatno ulje na koži ostavlja senu "karamelizovane" svetlosti, sličnu prirodnoj boji preplanule puti, pa divno naglašava lepotu kože, a leti i preplanulost. U jednom potezu hrani i neguje kožu i kosu, uz jedinstven nemasan osećaj i kultni, očaravajući miris.

Huile Prodigieuse Riche čarobno ulje 100ml

Cena 3.350,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Bogato čarobno ulje Huile Prodigieuse Riche nastavak je legendarnog Čarobnog suvog ulja Prodigieuse, s kojim je Nuxe kreirao novu formulu, namenjenu vrlo suvoj koži. Sadrži još veću koncentraciju dragocenih biljnih ulja te ima bogatu, nemasnu teksturu. Predstavlja "sve u jedan" proizvod koji obnavlja, omekšava te intenzivno hrani lice, telo i kosu. Dokazano mu je antioksidacijsko delovanje te efektnost u smanjenju vidljivosti strija.

Tonic Hydrating Oil-Balm 200ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ultra-senzorni balzam za telo pretvara se u luksuzno ulje za masažu koje intenzivno hidrira kožu, ostavljajući je mekom, podatnom i satenasto glatkom. Formulisana sa aromatičnim esencijalnim uljima, uključujući organski geranijum, ruzmarin i poljsku mentu, plus ekstrakte organske aloe vere i organskog ši putera, ova osnažujuća formula trenutno hrani, tonizira i umiruje suvoću, dok podiže čula sa osećajem spa svežine.

Contour Treatment Oil 100ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Efikasno oblikovanje tela, hidratacija i detoksikacija sa proizvodom za negu tela punim eteričnih ulja. Pun prirodne dobrote koja neguje kožu. Energetsko ulje za telo sa 100% čistim biljnim ekstraktima, uključujući žutilovku, geranijum i majoran. Pomaže u eliminaciji toksina kako bi se poboljšala koža i sprečila sunđerastost.

Relax Treatment Oil 100ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovo opuštajuće ulje za tretman tela napravljeno je od 100% čistih biljnih ekstrakata, uključujući geranijum, sitno zrno, kamilicu i bosiljak. Pomaže u oslobađanju od stresa i umora za potpuni osećaj blagostanja.

Huile Prodigieuse Néroli ulje za lice, telo i...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Organsko suvo ulje koje neguje lice, telo i kosu u jednom koraku. Neguje sjaj kože i regeneriše je, stvarajući vezu sa vašim čulima. Njegova nežna alhemija vrednih organskih biljnih ulja (ulje šljive i susama) ostavlja satenski sjaj na koži i kosi zahvaljujući senzualnoj suvoj teksturi. Njegov miris sa umirujućim notama nerolija obezbeđuje potpuni spokoj.

Bio-Oil ulje za strije i ožiljke 200ml

Cena 3.290,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Bio-Oil je poseban proizvod koji se preporučuje kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka. Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti. Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na ožiljak, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Na novim ožiljcima, Bio-Oil se može primenjivati tek kada ožiljak zaraste, pri čemu se ne sme koristiti na oštećenoj koži.

Proizvod dodat za upoređivanje