Delovanje:
"Dior J'adore je izvanredan miris jer postiže podvig da bude originalan potpis koji se lako dopadne. Senzualan, a da nije previše težak. To je kompozicija koja spaja suprotnosti, koja čini kultne cvetne note u privlačan, jedinstven i misteriozan ansambl J'adore izmišlja cvet koji ne postoji", ističe Fransoa Demaši, parfimer-kreator kuće Dior. Inspirisan J'adore amforom, bočica Dior Huile Divine je ukrašena labavom ogrlicom koja teče, poput nakita koji pleše oko vrata žene.

 

Način upotrebe:
Nanesite Dior J'adore Huile Divine mirisno ulje za telo i kosu direktno na čistu kožu tela, kao i kosu.

 

Sastav:
PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE, DIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM (FRAGRANCE), BENZYL SALICYLATE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, LIMONENE, GERANIOL, BHT, LINALOOL, TOCOPHEROL, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT / LEAF / STEM EXTRACT, CITRAL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680014019

Pregled

Napišite vaš komentar

J'adore Huile Divine Dry Silk Body and Hair Oil 150ml

Suvo ulje za kosu, telo i nokte, Dior J'adore Huile Divine je poziv na trenutno zadovoljstvo. Senzorična i prozračna, njegova izuzetna formula brzo prodire i izdašno vlaži kožu, ostavljajući je mekom kao svila. Sjajan, poboljšava i nežno umiruje preplanulu kožu. Dizajniran kao sprej za izdašno nanošenje, naglašava note cvetnog buketa notom "soli" koja greje kožu poput zraka sunca.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje