Delovanje:
Kreiran iz potrage za najplemenitijim sirovinama, kolekcija Absolus d'Orient je poziv na putovanje čula sa jedinstvenim mirisima ambera. Zavirite u zadivljujuću regiju koja otkriva nekoliko svojih tajni kroz drvene, amberne ili začinske mirise. Kreirani od strane Guerlain majstora parfimera, ovi topli i opojni mirisi spajaju svu snagu i lepotu Orijenta sa francuskom elegancijom, potpisom Guerlain parfemske kuće od 1828. godine.

 

Da bi kreirao novi miris u kolekciji Absolus d’Orient, parfimer Guerlain Thierry Wasser je svoju inspiraciju crpeo iz jedinstvenog i dragocenog drveta Oud: Oud Essentiel. Miris je veličanstvena proslava ovog retkog sastojka koji otkriva njegovu pravu snagu i senzualnost. I blag i intenzivan, ovaj drveni kožni miris spaja misteriozne note kože i tamjana i slatke note bugarske ruže u suptilnoj alhemiji. Jedinstven olfaktorni susret Istoka i Zapada.

 

Način upotrebe:
Nanesite na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta. Naneti po potrebi.

 

Za intenzitet svetlosti: prskajte u oblaku oko glave i ramena, neka miris mirno pada oko vas.

 

Za srednji intenzitet: prskajte u obliku slova i preko tela, počevši od jednog ramena, a završavajući ka drugom ramenu. Ako nosite nakit, to je odlična alternativa prskanju vrata.

Za dodatni intenzitet: nanesite parfem direktno na pulsne tačke i/ili glavne tačke (zglob, unutrašnji lakat i donji deo vrata). Ovde će toplota vašeg tela omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite i na ramena i leđa kako biste pojačali svoj parfemski trag.

 

Ostali saveti za nanošenje:

Kosa i dodaci za kosu: mogu se namirisati za nežni mirisni trag. Ukoliko želite da ostvarite efekat oreola, miris nanesite samo na četku.

Odeća: namirišite samo unutrašnjost jakne i kaputa ukoliko želite mirisni trag srednjeg intenziteta. Za dodatni intenzitet mirisa idite korak dalje i namirišite bluzu/košulju/džemper.

Šalovi: za lakši miris, poprskajte šal i omotajte šal oko vrata da nežno prenesete miris na sebe.

Kupanje: prsnite parfem na toplu vodu i kupajte se sa uživanjem.

 

Sastav:
ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, FARNESOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, LINALOOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680011866

Pregled

Napišite vaš komentar

Les Absolus d'Orient Oud Essentiel Eau de Parfum 125ml

Jedinstven olfaktorni susret Istoka i Zapada.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje