Delovanje:
Zahvaljujući sastavu Avaricon Hemor Krem ima umirujuća, antiseptička i regenerativna svojstva pogodna za negu iritirane kože i sluznice analne regije. Formula za negu i ublažavanje tegoba upaljene, bolne, iritirane kože i sluznice analne regije. Zahvaljujući blagotvornom dejstvu lekovitih sastojaka i posebnoj formulaciji njihovih koncentracija, Avaricon Hemor Krem posebno pogoduje osobama koje pate od tegoba koje stvara upaljena, bolna i iziritirana i/ili isušena koža i sluznica analne regije (hemoroidi, analna fisura). Hamamelis je u tradicionalnoj medicini poznat po svojim antiinflamatornim, regenerativnim i lokalnim hemostatskim svojstvima zbog kojih se decenijama koristi kao pomoć u terapiji hemoroida.

 

Osim ekstrakta hamamelisa, antiinflamatorna i regenerativna svojstva pojačana su dejstvom ekstrakta dobijenog iz nevena (Calendula ofificinalis extract) biljke koja se se tradicionalno koristi za rane koje sporo zarastaju, posekotine, ogrebotine, opekotine i sva druga stanja u kojima je potrebno da se regeneriše koža. Pantenol neguje i štiti kožu od isušivanje dok je ulje nane (Mentha piperita oil) od davnina poznato po antiseptičkom i blago analgetskom dejstvu kao i po svojstvu blagog hladjenja iritirane kože i sluznice.

 

Način upotrebe:
Potrebno je istisnuti oko dva centimetra krema i naneti direktno u područje analne regije, nakon sprovođenja higijenskih mera. Kada se koristi rektalno (u završni deo debelog creva-analni otvor), uneti posle pražnjenja debelog creva i čišćenja analne regije pomoću priloženog aplikatora. Lagano pritiskati tubu tako da krem izađe kroz otvor aplikatora i da prekrije obolela mesta. Koristi se 2 do 3 puta u toku dana.

 

Sastav:
HAMAMELIS, NEVEN, ULJE NANE, ALANTOIN, PANTENOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

11004920

Pregled

Napišite vaš komentar

Avaricon Hemor Krem 20ml

Avaricon Hemor Krem ima umirujuća i blagotvorna dejstva kod osoba koje pate od lokalnih tegoba izazvanim hemoroidima poput upaljene, bolne i iziritirana sluznice analne regije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje