Delovanje:
Vitamin A doprinosi normalnom održanju vida tokom dana i noći. Cink doprinosi normalnom vidu i pravilnom metabolizmu vitamina A. Lutein i zeaksantin pripadaju grupi biljnih karotinoida, u značajnim koncentracijama se nalaze u tzv „žutoj mrlji“, koja se nalazi u centralnom delu mrežnjače (retine). Vitamini C, E i cink štite ćelije od oksidacionog stresa.

 

Način upotrebe:
Popiti jednu kapsulu dnevno sa dosta tečnosti bez žvakanja.

 

Sastav:
Sojaöl, Gelatine (Rind), L-Ascorbinsäure, Sojaöl (teilweise gehärtet), Olivenöl, Feuchthaltemittel Glycerin, lutein- und zeaxanthinhaltiges Konzentrat aus Studentenblumen, DL-alpha-Tocopherol, Stabilisator Bienenwachs gelb, Zinkgluconat, Emulgator Sojalecithine, Feuchthaltemittel Sorbit, Retinylpalmitat, Farbstoff Eisenoxide und Eisenhydroxide.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kapsula

11014299

Pregled

Napišite vaš komentar

Vitamini za oči 30 kapsula

Rad na računaru, često gledanje TV-a, noćna vožnja, čak i premalo spavanja, nikotin i suv vazduh samo su neki od faktora koji su posebno stresni za oko. Kako bi održali zdravlje očiju i njihovo normalno funkcionisanje, neophodno je da unosimo hranljive materije.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje