Apothecary pozdravlja Thorne

Apothecary pozdravlja Thorne

Thorne je američka zdravstvena i tehnološka kompanija koja kombinuje preporuke o ishrani i načinu života sa dodacima ishrani. Jedna je od vodećih kompanija u oblasti personalizovanog zdravlja sa misijom da pomogne kupcima da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i žive zdravo. Thorne je jedini proizvođač dodataka ishrani koji sarađuje s Mayo klinikom iz SAD-a.

Apothecary od danas nudi Thorne Nutri-Mag magnezijum citrat, dijetetski suplement za sprečavanje nastajanja kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima sa magnezijum citratom.

Magnezijum citrat doprinosi smanjenju taloženja kalcijum oksalata i kalcijum fosfata u urinu i time pomaže očuvanje funkcije bubrega. Thorne Nutri-Mag čini aktivni kompleks magnezijum citrata i malata namenjen osobama kod kojih se stvaranju čestice kalcijum oksalata i kalcijum fosfata u urinu, koje se uvećavaju i narušavaju funkciju bubrega.

Magnezijum iz Thorne Nutri-Mag kapsula u obliku citrata i malata ima mnogo veću bioraspoloživost od uobičajene forme magnezijum oksida, rastvorljiv je 55% u vodi i tako se lakše resorbuje u organizmu.

Saznajte nešto više o Thorne Nutri-Mag proizvodu ovde.

Proizvod dodat za upoređivanje