The Golden Goddess proizvodi u Apothecary drogeriji

The Golden Goddess proizvodi u Apothecary drogeriji

The Golden Goddess je nastao od ideje koja se nekoliko godina priprema. Iza ovog brenda stoji tim koji je napravio "The Golden Spartan" liniju proizvoda za muškarce, a kojima je inspiracija bila da ručno rađena prirodna kozmetika bude ponuđena i damama. Kako su dame i same koristile pojedine "The Golden Spartan" proizvode, često su predlagale pripremu linije sa proizvodima koji će biti namenjeni ženama, a koji će takođe biti napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka, bez kompromisa u recepturama i čija će karakteristika biti superioran kvalitet i ručno pravljeni proizvodi.

The Golden Goddess proizvodi napravljeni su od prirodnih sastojaka. Čak i oni sintetisani u laboratoriji su prirodnog porekla i prihvaćeni su od vodećih organizacija za proizvodnju prirodne kozmetike. The Golden Goddess ne koristi štetne sastojke kao što su deterdženti, sulfati, surfaktanti, parabeni, tenzidi, punioci i mineralna ulja za izradu svojih proizvoda.

Svi The Golden Goddess proizvodi su ručno pravljeni u malim serijama, radi osiguranja što većeg kvaliteta i svežine proizvoda. Proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju sertifikate o zdravstvenoj ispravnosti.

Ovu kolekciju za žene čini 16 kozmetičkih proizvoda poput ulja za lice, kreme za lica, antirid kreme, tonika, sapuna za lice, balzama za usne, ulja za kosu, šampona i spreja za kosu, kreme za ruke i telo, dezodoransa, hipoalergijskog i piling sapuna. Pored mogućnosti kupovine pojedinačnih proizvoda, The Golden Goddess proizvodi su u ponudi i u vidu lux seta, spakovani u kvalitetnu kutiju i namenjeni kosi i telu, licu, kao i set koji uključuje sve proizvode.

 

Antirid-krema_200.jpg

The Golden Goddess Antirid krema za lice je 100% prirodna antiejdž krema protiv starenja je veoma efikasna i delotvorna. Zasnovana je na četiri efikasna aktivna principa – Argirelin, prah bisera, hijaluronska kiselina i tripeptidi. sa zaštitinim faktorom 25 koji pojačava hidrataciju kako bi ojačao prirodni zaštitni sloj kože i zaštitio je od zagađenja i štetnih UVB i UVA zraka.

The Golden Goddess Antirid krema, poput botoksa, zateže kožu lica, dok minerali i amino-kiseline hrane kožu i stimulišu proizvodnju kolagena i elastina. Prodire kroz površinske slojeve kože i efikasno popunjava male i srednje bore, obnavlja kožu i vraća joj vitalnost i čvrstinu. Kremu je najbolje koristiti u večernjoj rutini nege kako bi koža za vreme sna maksimalno iskoristila potencijale kreme. Međutim, i jutarnja nega može podrazumevati ovako intenzivan tretman, posebno za brže i jasnije efekte.

Sapun-za-lice.jpg

 

 

The Golden Goddess sapun za lice je pravi biser – potpuno jedinstven, unikatan i ni nalik drugima. Posebnim, ručnim i nesvakidašnjim procesom izrade ovog sapuna The Golden Goddess je uspeo da aktivne sastojke i njihove prirodne blagodeti za kožu sačuva potpuno neoštećene.

Rezultat je veoma nežan, mnogo zdraviji sapun koji ne isušuje vašu kožu i poseduje izuzetno nežnu, svilenu, šampanj penu koja će vas prosto oduševiti već pri prvom korišćenju. A za mirisnu simfoniju koja će vam izmamiti osmeh svaki put, zaslužna su eterična ulja kanange i sperminta.

Sapun je namenjen za negu kože lica, ali je zbog svoje blage formulacije pogodan za celo telo i svaki tip kože.

 

Ulje-za-lice.jpg

The Golden Goddess serum za lice je idealan za umornu, suvu, neishranjenu kožu, za dubinsku ishranu i povećanu otpornost, za oporavak nakon izlaganja suncu ili vetru. Ovaj serum za lice veoma brzo se upija i prodire u najdublje slojeve kože, obnavljajući i hraneći je. Izaziva prijatan osećaj vlaženja kože, mekoće i glatkosti. Učiniće da, već prvog jutra nakon korišćenja, vaše lice izgleda zdravije i svežije.

Serum za lice je oplemenjen listićima 23-karatnog zlata čiji plemeniti joni, po predanju još iz antičkih vremena vraćaju mladost i lepotu. Mirisna kombinacija eteričnih ulja limete i gardenije upotpunjuju luksuzni doživljaj koji pruža ovaj serum. Preporučujemo ga u večernjoj rutini nege, nanošenjem na vlažnu kožu lica nakon tonika.

 

Ovo su samo neki od prirodnih proizvoda "The Golden Goddess" napravljenih u Srbiji, dok je celokupnu kolekciju moguće naručiti i kupiti u Apothecary internet drogeriji. Svojim kupcima Apothecary nudi mogućnost praćenja pošiljki kao i dostavu proizvoda na željenu adresu u Srbiji u roku do 5 radnih dana. Za porudžbine preko 5.000 dinara isporuka proizvoda je besplatna.

 

Proizvod dodat za upoređivanje