Fillerina – prvi kućni tretman za zatezanje lica i uvećanje usana bez uboda iglom

Fillerina – prvi kućni tretman za zatezanje lica i uvećanje usana bez uboda iglom

 

Oduvek ste želeli da posetom estetskim centrima uvećate usne ili zategnete lice, čelo i dekolte kako bi se izgubile bore?
Od sada to možete da učinite kod kuće samostalno u samo nekoliko tretmana nanošenja gela finim aplikatorom bez uboda iglom.

Kvalitet elastina, proteina koji izgrađuje elastična vlakna u koži, a posebno koži lica, opada uz odrastanje i sazrevanje kože, ugrožavajući njenu elastičnost i dovodeći do opuštanja. Usled toga dolazi do stvaranja bora i nepravilnosti kože što ugrožava njen mladalački i zdrav izgled, dok jagodice i usne gube svoj prvobitan oblik.

Ukoliko ste razmišljali o poseti estetskom hirurgu ili kozmetičkom salonu i različitim tretmanima injekcijama, a ne želite toliko invazivne tretmane, vreme je za jedini kućni hijaluron tretman koji daje efekat filera i koji jedino može da dopre do slojeva kože do kojih je ranije mogla da dođe jedino estetska igla.

Fillerina je jedinstvena kolekcija proizvoda koji na bezbolan način (bez igle), jednostavnim nanošenjem na kožu, dovode do zatezanja lica, dekoltea, predela oko očiju i punijih usana. Primarni sastojci proizvoda su specijalne hijaluronske kiseline različitih veličina molekula, koje su posebno efikasne za upijanje u srednjim i dubokim slojevima kože, za ispravljanje bora, kao i za dodavanje volumena obrazima i usnama bez probijanja kože. Naziv potiče od samog čina popunjavanja određenih kožnih udubljenja tj. bora na licu (fill – punjenje).

Sa starenjem kože dolazi do postepenog smanjenja hijaluronske kiseline u ćelijama, posebno u koži, a samim tim dolazi do gubitka volumena, potonuća, opuštanja kože, kao i do stvaranja bora. Takvi nedostaci imaju najznačajniji efekat u području oko očiju, što dovodi do pojave bora oko očiju koje su možda najizraženije na spoljašnjem uglu, pojave podočnjaka, pri čemu gornji kapci gube tonus i gustinu.

Slično kao i tretmani punjenja hijaluronskom kiselinom koji se obično koriste u estetskim zahvatima i pri ubrizgavanju iglom, Fillerina metode se zasnivaju na oslobađanju velikih količina hijaluronske kiseline koja preko kože prolazi duboko u kožno tkivo. U kontaktu sa vodom, hijaluronska kiselina omogućava punjenje tkiva kože, što rezultira pojačanim volumenom, zategnutošću i punoćom kože.

Fillerina kolekcija sadrži nekoliko različitih proizvoda posebno napravljenih kako bi delovali na regiju lica koja se tretira i to:

- krema za punije usne

- krema za predeo oko očiju

- dnevna krema za lice

- noćna krema za lice

- kompletan tretman za lice u trajanju od 14 dana 

Fillerina-2.jpg

Svi proizvodi dolaze u tri različita pakovanja (stepena) u zavisnosti od koncentracije aktivnih supstanci, kao i u zavisnosti od stanja kože i bora na licu i dekolteu, definisanih prema godinama starosti:

- Grade (stepen) 3: od 18 do 36 godina

- Grade (stepen) 4: od 36 do 50 godina

- Grade (stepen) 5: za sve preko 50 godina. 

Fillerina_2-progressive.jpg

Efekti korišćenja Fillerina proizvoda su vidljivi veoma brzo jer su bore i nepravilnosti na koži ravnomerno popunjene i to:

- vidljivo su smanjene ili nestale dubine bora duž mimičnih linija (bore smejalice, bore na čelu prilikom smejanja ili čuđenja), kao i starosne bore na čelu, oko očiju, nosa, usana i vrata

- povećan je volumen jagodica, obraza i usana

- postignut efekat punoće kože

- zaglađeni su i puniji delovi lica koji su podložni gubitku elastičnosti i volumena

- lice, vrat i dekolte su osveženi i imaju mladalački izgled.

Efekat koji će imati Fillerina zavisi od stanja kože, njene hidriranosti, jer koža vezuje vodu za hijaluronsku kiselinu. Ukoliko koristite kompletan tretman, posle toga nastavite sa Fillerina kremama, jer će one pojačati efekat tretmana i učiniti da vaše lice ponovo zablista, dok tretmane možete da ponovite po želji i u skladu sa raspoloživim vremenom.

Fillerina_3-progressive.jpg

Fillerina je razvijena od strane kompanije Labo Cosprophar iz Švajcarske koja posluje od 1989. godine i patentira inovativne kozmetičke proizvode. Proizvodi su dostupni u celom svetu, a od sada i u Apothecary internet drogeriji i to:

KREMA ZA USNE I PREDEO OKO USANA

Fillerina 12HA Densifying-Filler Lip Contour Cream (Grade 3) krema za usne i predeo oko usana 15ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Lip Contour Cream (Grade 4) krema za usne i predeo oko usana 15ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Lip Contour Cream (Grade 5) krema za usne i predeo oko usana 15ml

KREMA ZA PREDEO OKO OČIJU

Fillerina 12HA Densifying-Filler Eye Contour Cream (Grade 3) krema za predeo oko očiju 15ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Eye Contour Cream (Grade 4) krema za predeo oko očiju 15ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Eye Contour Cream (Grade 5) krema za predeo oko očiju 15ml

DNEVNA KREMA

Fillerina 12HA Densifying-Filler Day Cream (Grade 3) dnevna krema 50ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Day Cream (Grade 4) dnevna krema 50ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Day Cream (Grade 5) dnevna krema 50ml

NOĆNA KREMA

Fillerina 12HA Densifying-Filler Night Cream (Grade 3) noćna krema 50ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Night Cream (Grade 4) noćna krema 50ml

Fillerina 12HA Densifying-Filler Night Cream (Grade 5) noćna krema 50ml

INTENZIVNI TRETMANI

Fillerina 12HA Intenzivni tretman (Grade 3)

Fillerina 12HA Intenzivni tretman (Grade 4)

Fillerina 12HA Intenzivni tretman (Grade 5)

MASKA ZA LICE

Fillerina 12HA Densifying-Filler Plumping Mask (Grade 3) maska za efekat punoće

FILERI ZA USNE

Fillerina 12HA Lips and Mouth Filler (Grade 5) filer za usne i usta 7ml

Fillerina 12HA Lips and Mouth Filler (Grade 4) filer za usne i usta 7ml

Fillerina je prvi dermokozmetički tretman koji se radi samostalno kod kuće jer nema uboda iglom i nije bolan. Pakovanje intenzivnog tretmana kojim se popunjavaju bore, uvećavaju usne i ispravljaju fine bore, sadrži dve boce (gel i krema), kao i patentirani precizni aplikator kojim se tretman nanosi na lice bez ikakvog uboda ili probijanja kože, a sa podjednakim rezultatima kao da je rađen estetski zahvat. S druge strane, kreme se nanose na standardni način bez posebnih zahvata čime se postiže kompletan komfor pri upotrebi.

Sve dostupne Fillerina proizvode u Apothecary drogeriji možete da pogledate ovde.

Proizvod dodat za upoređivanje