Plaćajte Mastercard platnim karticama i ostvarite keš-bek

Plaćajte Mastercard platnim karticama i ostvarite keš-bek

Onlajn plaćanja i onlajn kupovina su nesumnjivo postali sastavni deo svakodnevnih aktivnosti velikog broja građana Srbije, a kompanija Mastercard želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi. Svi korisnici Mastercard kartica, koje su izdale banke učesnice Mastercard Pay & Get Rewards Programa u Srbiji, koji u periodu od 1. juna 2022. godine do 30. juna 2022. godine izvrše tri onlajn plaćanja ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 RSD, automatski dobijaju nazad 1.000 RSD na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Keš-bek ostvariće svi korisnici Mastercard kartica, bez obzira na to koja banka učesnica programa im je karticu izdala, a koji obave najmanje tri onlajn kartičnih plaćanja sa bilo kog uređaja – računara, tableta ili telefona, ukupne zbirne vrednosti od najmanje 3.000 RSD, isključivo kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama. Važno je napomenuti da se računaju i onlajn plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom, odnosno kroz uslugu credentials-on-file.

Keš-bek biće obavljen do 15-og dana u mesecu koji sledi nakon meseca u kome je izvršena poslednja kvalifikovana kupovina karticom u skladu sa Pravilima Mastercard promocije. Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog keš-beka (povrata novca) tokom trajanja kampanje. 

Sve onlajn transakcije izvršene Mastercard karticama su zaštićene istom Mastercard sigurnosnom tehnologijom kao i kartična plaćanja na fizičkom mestu prodaje. Kupci koji plaćaju onlajn Mastercard karticama mogu da koriste sva potrošačka prava, jer ih elektronski trag o kupovini štiti ukoliko žele da ostvare zamenu, reklamaciju ili refundaciju sredstava i to su politike koje kompanija Mastercard globalno primenjuje u svom poslovanju. 

U okviru ove promocije uključene su Mastercard platne kartice izdate od banaka u Srbiji: Addiko Bank, AIK Banka, Banca Intesa, Credit Agricole, Erste Bank, Eurobank Direktna, Halkbank, Mobi Banka, Naša AIK Banka, NLB Komercijalna Banka, OTP Banka, Banka Poštanska Štedionica, ProCredit Bank, Raiffeisen Bank i UniCredit Bank.

Za više detalja o ovoj Mastercard promociji, kao i o Pravilima promocije posetite Mastercard sajt na linku ovde.

Proizvod dodat za upoređivanje