Shiseido Men Total Revitalizer program u Apothecary drogeriji

Shiseido Men Total Revitalizer program u Apothecary drogeriji

Muška koža pokazuje znakove starenja 10 godina ranije nego ženska. Ona ima tendenciju da bude čvršća na površini, a manje elastična na dubljem sloju kože. Upravo ova ključna razlika dovodi do ukupnog gubitka elastičnosti i pojave bora u mlađoj dobi. Japanska kozmetička kuća Shiseido kreirala je visokoefikasne anti-age proizvode namenjene muškarcima, a koji se bore protiv starenja kože i imaju visok učinak intezivne hidratacije do 48 sati.

Shiseido Men Total Revitalizer program kombinuje snažnu nauku sa praktičnom negom kože za promovisanje „pozitivnog starenja“ i zdravog izgleda muške kože lica. Total Revitalizer aktivno podstiče proizvodnju energije, pomažući u suzbijanju opadanja funkcija epidermisa, a što dovodi do znakova starenja. Napredno rešenje za negu kože protiv starenja se bez napora uklapa u dnevnu rutinu. 48-časovna hidratacija daje energiju muškoj koži tokom celog dana, a tehnologija pirinčanih mekinja prožeta kompleksom ulja pirinčanih mekinja, ksilitolom i nikotinamidom podržava kožu lica u borbi protiv 5 glavnih znakova starenja.

Total Revitalizer proizvodi nose sa sobom Shiseido mirisni muževni potpis. Botanička svežina limuna, bergamota i bambusa izvrsno se stapaju s hinoki čempresom, Litsea Cubebom, sandalovinom i amberom da bi se stvorio hladan, suv, pametan i dubok trodimenzionalni miris, koji se sastoji od japanskih sastojaka. Ključni predstavnici ove kolekcije su Total Revitalizer Cream (anti-age krema visokog učinka), Total Revitalizer Light Fluid (lagana hidratantna emulzija) i Total Revitalizing Eye (krema za predeo oko očiju), a koji se pojedinačno i zajedno bore protiv 5 glavnih znakova starenja kože, dok ujedno pružaju hidrataciju do 48 sati.

Shiseido Men Total Revitalizer Cream je krema za lice namenjena muškarcima koja se bori protiv starenja kože i sa visokim učinkom intezivne hidratacije. Vidljivo poboljšava hrapavost za 4 nedelje. Ova visokoefikasna krema protiv starenja formulisana je tehnologijom pirinčanih mekinja i pomaže u poboljšanju pet problema sa starenjem kože kod muškaraca, uključujući bore, opuštenost, tupost, hrapavost i gubitak čvrstoće.

Shiseido Men Total Revitalizer Eye Cream je krema za predeo oko očiju namenjena muškarcima, a koja se bori protiv starenja kože i sa visokim učinkom intezivne hidratacije. Vidljivo umanjuje podočnjake, a nelepljiva tekstura se brzo upija. Namenjena je za sve tipove kože.

Shiseido Men Total Revitalizer Light Fluid za lice namenjen muškarcima koji se bori protiv starenja kože i sa visokim učinkom intezivne hidratacije do 48 sati*. Vidljivo poboljšava bore za 4 nedelje.

Shiseido kozmetička kuća osnovana je još 1872. godine u Japanu i predstavlja jednu od najstarijih kuća koja ove godine proslavlja 150 godina poslovanja.

Proizvod dodat za upoređivanje