Apothecary [M] predstavlja The Golden Spartan liniju proizvoda za muškarce

Apothecary [M] predstavlja The Golden Spartan liniju proizvoda za muškarce

Osetljivost kože, kvalitet dlake i kose, kao i starenje, su samo neki od problema sa kojima se muškarci suočavaju, jer se njihova koža i dlaka razlikuje od ženske, pa se u skladu sa tim drugačije i tretira proizvodima. Zbog toga, muškarci imaju koristi od prilagođenog pristupa nezi kože, što doprinosi da njihova koža i dlaka ostane zdrava i u najboljem prirodnom izdanju. Muško telo zahteva negu na istom nivou kao što je to slučaj za žene. Iako je koža svakog muškarca jedinstvena, uopšteno gledajući, muška koža na licu i telu je deblja, masnija i drugačije stari. Ujedno ona zahteva i poseban tretman kada su u pitanju kosa i brada.

Apothecary [M] su odabrani proizvodi za negu kože, lica, tela i kose muškaraca. Za ljude koji traže svakodnevnu kvalitetnu negu, a muškarci znaju da imaju stroge kriterijume kada je reč o njihovim proizvodima. Krajem oktobra, Apothecary [M] je u svoju ponudu uvrstio jedne od najkvalitetnijih prirodnih proizvoda za negu brade, kose, tetovaža i tela, a koji se proizvode u Srbiji. The Golden Spartan je brend sa linijom proizvoda koji koristi isključivo najprirodnije sastojke najvišeg kvaliteta, i koji su ručno pravljeni u malim serijama. Ovi proizvodi ne sadrže sintetičke i štetne sastojke kao što su sulfati, parabeni i mineralna ulja.

The Golden Spartan asortiman proizvoda fokusiran je na pružanje posebno formulisanih kozmetičkih i higijenskih proizvoda namenjenih muškarcima kao što su gel za intimnu negu, kreme za telo, proizvodi za brijanje, proizvodi za negu i stilizovanje kose, kreme za tetovaže, alatke za bradu poput češljeva, četki, britvica, dermo rolera, kao i voskovi, ulja i balzami za negu brade. U ponudi je preko 40 proizvoda vrhunskog kvaliteta, a koji se koriste profesionalno u berbernicama širom sveta. Svi proizvodi The Golden Spartan su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

Aftercare Tattoo Butter je luksuzna, premium, 100% prirodna, veganska krema za negovanje tetovaža. Mešavina najkvalitetnijih prirodnih sastojaka ubrzava vreme oporavka, smanjuje crvenilo i čak smanjuje rizik od inficiranja tetovaže. Nanošenje tankog sloja na novu tetovažu, pomoći će vam da zaštitite, nahranite i hidrirate kožu. The Golden Spartan Aftercare Tattoo Butter krema će umiriti i ublažiti svrab bez zatvaranja pora i ispiranja boja. Takođe se može koristiti za ogrebotine, ožiljke i manje posekotine. The Golden Spartan Aftercare krema za tetovaže ne sadrži petrolej, paraben, silikonsko ni mineralno ulje.

Hair Wax vosak za kosu napravljen je isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Ne sadrži petroleum niti bilo koje druge sintetičke materije. The Golden Spartan vosak za kosu daje blago držanje (light hold) i visok sjaj (high shine) što ga čini savršenim za prirodan izgled stilizovane kose. Poseduje svež citrusni miris. Ne čini kosu krutom, ne suši je, ne masti je. Omogućuje ponovno stilizovanje kose tokom celog dana. Lako se koristi, brzo upija, hidrira kosu i lako se pere. Daje kosi zdrav izgled.

Ako volite kafu, obožavaćete The Golden Spartan Barista balzam za bradu. Napravljen od najkvalitetnijeg eteričnog ulja kafe, njegov kremasti kafeni miris sa nežnim notama vanile će vas odmah osvojiti. Pružiće vam doživljaj vaše omiljene kafeterije i učiniće da uživate u onim malim stvarima u životu. The Golden Spartan Barista balzam za bradu napravljen je isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Svako pakovanje je ručno punjeno.

Citrus Island ulje za bradu će učiniti da se osećate kao da ste na tropskom ostrvu. The Golden Spartan Citrus Island ulje za bradu napravljeno je isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Svaka bočica je ručno punjena. Citrus Island ulje hidrira bradu i čini je zdravom, utiče na suvu kožu, sprečava pucanje dlake, svrab i perutanje kože.

Ovo su samo neki od prirodnih proizvoda The Golden Spartan napravljenih u Srbiji, dok je celokupnu kolekciju moguće naručiti i kupiti u Apothecary internet drogeriji. Svojim kupcima Apothecary nudi mogućnost praćenja pošiljki kao i dostavu proizvoda na željenu adresu u Srbiji u roku do 5 radnih dana. Za porudžbine preko 5.000 dinara isporuka proizvoda je besplatna. Sve proizvode iz Apothecary drogerije moguće je platiti gotovinom pouzećem prilikom dostave proizvoda ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i DinaCard direktno preko sajta.

Proizvod dodat za upoređivanje