Dolce & Gabbana predstavlja novu kolekciju Light Blue Summer Vibes toaletnih voda

Dolce & Gabbana predstavlja novu kolekciju Light Blue Summer Vibes toaletnih voda

Nova kolekcija toaletnih voda iz kuće Dolce & Gabbana obogaćena je ograničenim izdanjem Light Blue Sumer Vibes mirisima namenjenim ženama i muškarcima. Nove toaletne vode simbolizuju mirise leta na italijanskom moru, gde mirisi hvataju svežu energiju italijanskog odmora kroz osnažujuću mešavinu mediteranskih citrusnih i drvenih nota namenjenih muškarcima, kao i svežim dodirom kalibrijskog bergamota koji je praćen slatkoćom voća i umirujućim dodirom drvenih nota namenjenih ženama. Light Blue Summer Vibes sunčane mirise kreirao je Alberto Morillas ekskluzivno za kuću Dolce & Gabbana.

 

Dizajn odražava radost leta u trapezoidnoj i pravougaonoj staklenoj bočici, umotanoj u kultni print majolike koja je ukrašena belim poklopcem. Zadržavajući citrusnu bazu kultnog mirisa Light Blue Pour Homme za muškarce, ovo ograničeno izdanje može da se pohvali dodatnim nagoveštajem sicilijanskog limuna koji dodaje živost buketu. Infuzija čempresa pojačava mušku harizmu mirisa i da kruniše sve na kraju, dodaje prijatnu toplinu drveta ambera. Ključne note nove toaletne vode Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes Pour Homme su sicilijanski limun, čempres, kao i drvo ćilibara.

 

Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes

Ženska verzija Dolce & Gabbana Light Blue Summer Vibes prati liniju muškog mirisa, ali u prošaranim, slatkim i umirujućim notama. Ova toaletna voda nosi svežu i radosnu notu cveta kalibrijskog bergamota sa slatkoćom breske ubrane na vrhuncu svoje zrelosti. Uravnotežujući sve, umirujući dodir kedrovine ostavlja misteriozan i senzualan trag. Ključne note ove ženske toaletne vode su kalabrijski bergamot, breskva i kedar.

 

Poput parfema, i toaletne vode se nanose na pulsne tačke kao što su ručni zglob, vrat, dekolte i unutrašnji deo lakta, ali imaju lakši i prijatniji miris nego što to imaju parfemi. Upravo na ovim pulsnim tačkama toplota vašeg tela će omogućiti mirisu da otkrije svoj puni trag. Slobodno nanesite toaletnu vodu na ramena i leđa kako biste pojačali svoj mirisni trag.

Proizvod dodat za upoređivanje